A múlt hónapban bejelentett beutazási tilalom ugyan csak szeptemberben lép életbe, a washingtoni külügy azonban már most sürgeti az ott tartózkodó állampolgárait, hogy mielőbb hagyják el az országot.

Az amerikai külügyminisztérium szerda este kiadott közleményében sürgette az amerikai állampolgárokat, hogy minél előbb hagyják el Észak-Koreát. A figyelmeztetést egy hónappal a teljes beutazási tilalom életbe lépése előtt adta ki a külügyi tárca – számolt be róla az MTI.

Washington a múlt hónapban – az Észak-Koreában letartóztatott és kényszermunkára ítélt, majd kómában hazaszállított egyetemista, Otto Warmbier halála után – jelentette be, hogy megtiltja állampolgárai észak-koreai utazását. A tilalom szeptember elsején lép életbe.

A rendelkezés értelmében az utazási tilalom alól felmentés kérhető, amelyet azonban csakis "nagyon korlátozott feltételek mellett" adnak meg. A külügyminisztérium egyelőre nem jelezte, hogy mikor hozza nyilvánosságra a beutazási tilalom alóli felmentés feltételeit.

Már korábban is előfordult, hogy az amerikai kormányzat figyelmeztette az Észak-Koreába utazókat, ám utazási tilalmat most először rendelt el.

Címlapfotó: Pixabay / Jake William-Heckey CC0

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Az Észak- Koreai vezető,King Dzsong Un( lehet,hogy nem így írják,de nem a nevén van a lényeg) Már megjelenésében is magában hordozza a szellemi fogyatékosság jó erős közepes,de inkább ennél is lejjebb levő szintjét.Olyan mint egy kisgyerek,csak Ő játékrakéták helyett,igazi rakétákkal játszik. Látszik a mérhetetlen öröm az arcán,mikor sikerült a fene tudja már hányadikat is kilőni. Az,hogy ezek a lövöldözések a föld, a tenger, a nap, a hold tevékenységét erősen befolyásolja,az már őt nem érdekli,mert számára az már unalmas. A tengerek alján végzett nukleáris robbantások is biztos közre játszottak az utóbbi évek cunamihoz vezető katasztrófáihoz. Miért félnek ennyire tőle.Ez csak egy gyenge ember,aki felnőtt testben egy 5 éves gyerek életét éli. Ilyen volt az apja, a nagyapja és az egész famíliája,csak ahogy telik az idő,úgy tud egyre többet ártani a földnek ez az óriáscsecsemő.Ne nyírják ki,jól van,joga van az élethez,úgy mint a többi fogyatékosnak.rendezzenek be neki egy űrhajós szobát,ahol ő lehet a parancsnok adjanak mellé 20 embert akit csicsáztathat és összeesküvés elméleteket gyárthat,de soha ne engedjék ki onnan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@bakcsubakka: Az is akire te gondoltál csak ami biztos az biztos alapon nála 4 méter a limit.. A kínai nem csak zizi,mint a mi ápoltunk,de.emberként is szörnyen visszataszító.
cikicakk55
@bakcsubakka: Az is akire te gondoltál csak ami biztos az biztos alapon nála 4 méter a limit.. A kínai nem csak zizi,mint a mi ápoltunk,de.emberként is szörnyen visszataszító.
wagabund
..."washingtoni külügy azonban már most sürgeti az ott tartózkodó állampolgárait, hogy mielőbb hagyják el az országot."...

ajaj...valami készül...
@cikicakk55: 15.40 ha kinézel az ablakon, és egy ismeretlen autó áll ott, benne két "külföldi" akkor azokat a játékoskedvű nagy vezér küldte azzal, hogy nézzék már meg ki az a bátor ember ott nyugaton? valamiért zokon vette az írásod...ami amúgy korrekt...
cikicakk55
@wagabund: Nekem már nem sokat tudnak ártani. Na meg ha össze akarnák fogdosni az összes embert,aki az Ő hülyeségéről ír akkor jó sok munkája lenne. Majd a következő rakétájának leszek a célpontja.
wagabund
@cikicakk55: én csak viccelni próbálta ám... megismétlem, az írásod találó...

remélem a yenkik valamiben "sántikálnak"..azt meg mégjobban remélem, hogy nem szólnak a vezérnek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.