Erős pénteket tolt az amerikai elnök: Észak-Korea és a Közel-Kelet mellett Venezuela helyzetét is rendezné. Sok opciónk van Venezuela kapcsán. Amúgy az egyik épp a katonai erők bevonása. A szomszédunkról van szó, mindenhol ott vagyunk a világban, mindenhol vannak katonáink, még nagyon távol is. Venezuela viszont nincs távol, az emberek viszont szenvednek, sőt, meg is halnak. Ha szükségessé válik, bevethetjük a hadsereget. Trumpot azután kérdezték, hogy a külügyminiszter Rex Tillersonnal és az Egyesült Államok ENSZ nagykövetével, Nikki Haley-vel tanácskozott New Jersey-ben. Ekkor közölte az is, hogy még pénteken telefonon egyeztet majd Hszi Csin-ping kínai elnökkel az észak-koreai helyzetről.

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es akkor meg azt meri allitani trump, hogy Amerikanak nem szabad beleszolni mas orszagok belugyeibe...
Dehogynem, ahogy a mellekelt abra mutatja,...
Azzal akarja Amerikat naggya tenni, hogy kulfoldi orszagokat tamad le, mert imad a Nagy Rendcsinalo szerepeben tetszelegni, mint a mini-me valtozata Magyarorszagon...:o)))
Peller Anikó
@karma: hát nem egészen, mert a minime csak tetszelegni szeret, rendet csinálni nem, csupáncsak rendetlenséget. Én mondjuk a fejetlenséget jobban kedvelném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.