Az 58 éves férfit érzéstelenítés nélkül műtötték, egy csövet először légcső helyett a nyelőcsövébe operáltak. A kórház igyekezett eltitkolni az esetet, az orvosra nyomást gyakoroltak, aki jelentette az ügyet a hatóságoknak.

2013. december 16-án fia találta meg a súlyos sérülésekkel a padlón fekvő 58 éves Gabriel Kralt. A 15 éves fiú tárcsázta a mentőket és Gabriel Kralt kórházba szállították. A tromsöi Észak-Norvég Egyetemi Klinika (UNN) orvosai a férfi kórházba érkezését követően nem sokkal azt közölték az aggódó családtagokkal, hogy a férfit már nem tudták megmenteni, olyan súlyosak voltak a sérülései. A Norvég Egészségügyi Hatóság most befejezett jelentéséből azonban kiderült, hogy Gabriel Kral a kórházba érkezése után még több mint egy órát életben volt és sorozatos, súlyos szakmai hibák vezethettek a halálához - írja a Magyar Nemzet egy norvég regionális lapra hivatkozva. 

(A címoldali illusztráció forrása: Pixabay/marionbrun/cc0)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@division: azért észrevenni ,néhány bajt ,ami tán nem kardinális ,
egyesek szerint a vizitdíj,felezte a betegeket,mert a mesések akkor már nem jöttek ?
GeoCravker
@division: Villásfarkú barátoddal ugyanaz a bajod. Az a fránya szemellenző és a kettős mérce. Minden farokcikkelyre jut belőle egy.
Ja, hogy magánklinika. S gondolom valahol Szabolcsban laksz ugye?
GeoCravker
@durbincs: Csak nem érzékenyen érintett, hogy tegnap az istennek sem sikerült tisztába tenned az origós csúsztatást. Most zsémbelődsz mindenen? A tükröt már sikerült lepucolnod? Akkor nézz bele, ha randa szájat akarsz látni. HAlszáj, ahloptika, halfarok. Nagy.
Csizmás Kond
@lópicigáspár: ..megtörténik az ilyesmi...:)
durbincs
@GeoCravker: hát a maga szintje ,az a maga szintje ?
de legalább , a modora javult, ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél