Egy amerikai tábornok kivégzési módszeréről posztolt a Twitteren a terrorcselekmény után. "Tanulmányozzátok, mit tett Pershing tábornok az elfogott terroristákkal! " – írta Twitter-profilján Donald Trump a barcelonai kisbuszos merénylet után, amely során a gyalogosokkal teli La Ramblán legalább 13 ember meghalt, több mint százan pedig megsérültek. Az amerikai elnök ezzel a megnyilvánulásával az amerikai tábornok könyörtelen kivégzéseire utalt, aki a legenda szerint az első világháború alatt az elfogott Fülöp-szigeteki iszlamistákkal megásatta a saját sírjukat, majd disznóvérbe mártott lövedékekkel lövette agyon azokat, a holttesteket pedig a leölt állatok bőrébe csavarva temettette el. A történészek egy része kételkedik a sztoriban, a kivégzések története több változatban is kering. Trump egy órával korábban még jóval visszafogottabb hangnemben posztolt a terrortámadásról, akkor még azt írta, az Egyesült Államok elítéli a történteket, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítse...

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
trumpli egyenlore soprogessen a sajat haza tajan, mert nyiltan hibaztatja a neonacik ellen fellepo tuntetoket: magyaran rasszista f@sz...
Szoval akkor eloszor lovessen a charlottesville-i neonacik koze, es akkor majd elhiszem, hogy valamit tesz az elesettekert...
Addig meg csak egy populista szemet, pattanas az amerikai nep arcan...
Pálinkás Pál
@karma1: Te miféle vagy ,hogy még ilyenkor is rasszistázol??? Pedig lassan az élet felülírja a ti beteg libsi agyatok által kitalált rasszista ideológiát!! ha igaz a történet ,Pershing tábornok csak azt csinálta amit minden normális,nem libsi tenne!!!..Ezeket a koszosokat nem welnessböribe csukni,hanem ahogy a generál csinálta...ha a vallásáért öl,akkor rettegjen hogy sosem jut a szűzek közelébe azután sem hogy megdöglik!!
karma1
@Pálinkás Pál: Te agyilag beteg vagy! Egyszer nmar szoltam nemregiben, hogy olvasd el a cikk elso szavat, amiben benne volt a valaszom.
Ha venned a faradsagot, es alaposan ertelmezned a parhuzamot, talan megertened, miert rasszista trump - ezt nem en allitom elsosorban hanem a cikk! -, es utana talan megerted azt is, amit irtam.
Vagyis: azt javasoltam trumpnak, hogy eloszor a sajat hazatajan tegyen rendet, es csak utana ugasson bele mas orszagok dolgaiba.
Akinek vaj van a fejen, ne nmenjen a napra - aki nem iteli el a neonacik tunteteset, annak semmi joga nincs egy masik orszag ugyeibe avatkozni.
Pálinkás Pál
@karma1: Miért is kéne elítélni azt az amerikai tüntetést??? Mert vannak emberek akik nyíltan fel merik vállalni,amit a többség gondol???Bárhogy is fáj nektek libsiknek,a szegregáció lesza jövő útja...akinek nem tetszik majd,az mehet a söpredék közé lakni!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Nacikkal nincs mirol targyalnom. Epitgesd a sajat szegregaciodat. A horogkereszt mar jol bevalt jelkep, azon se kell tornod a fejed...
Pálinkás Pál
@karma1: Bizony jól beszélsz ,mert a horogkereszt egy ősi távolkeleti szimbólum...amit Adolf csak átvett...a szegregációt meg nem én fogom építgetni,hanem a normálissabbja ,aki nem akar öngyilkos lenni!!a színes népséget meghagyjuk nektek libsiknek!!
karma1
@Pálinkás Pál: Mondjuk gorog szimbolum, az azert nem annyira tavolkelet...
Csak vigyazz, hogy a szegregacional a jo oldalt valaszd, nehogy valaki teged nezzen kilovesre erett alsobbrendu race-nek ...Mert azt nagyon hamar ra lehet am sutni barkire... Mire te megmagyaraznad, hogy nem is vagy az, addigra mar marhavagonba talalod magad... De azert csak vagyjal erre az igazsagos szegregaciora...
Pálinkás Pál
@karma1: Nos akkor fuss neki csak hol szerepel először horogkereszt ..de segítek neked...
"A szvasztika (卍 és 卐, a köznyelvben gyakran horogkereszt) egy egyenlő szárú kereszt, amelynek a szárai derékszögben megtörtek. Egyike a legősibb jelképeknek, számtalan kultúrkörben használták. Jelentése Indiában, az Indus menti Mohendzso Daro kultúrában (i. e. 2500-1500) jó szerencse, míg Kínában halhatatlanság volt. A magyar népművészetben is előfordul, tekerőlevél néven. Legtöbbször úgy helyezték el, hogy a vonalak vízszintesen és függőlegesen legyenek, bár néha 45 fokkal elforgatva is használják; a hindu változatban gyakran egy-egy pöttyöt is tesznek a szárak közé. Politikai és antiszemita töltését a 20. század elején kapta. Egy bizonyos Lanz von Liebenfels Ostara nevű újságjában tűnt fel, Hitler ebből kölcsönözte, s a jól ismert, sarkára állított formájában ő tette meg a német nemzetiszocializmus jelképévé."
Szinte gondoltam hogy előhúzod az aduászt...a marhavagonokat..ez a ti bajotok...ha már nem tudtok mit mondani,nekiálltok nácizni!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Europaban a legnagyobb vilageges a VHII volt, ezt te is tudod, amit nem kiscserkeszek robbantottak ki, hanem a hitler nevu bandita, aki a horogkeresztet jelolte meg a nacizmus szimbolumakent.
A wikipediaban a szvasztikarol valoban igy irnak, de sajnos, a gorog eredet volt joval korabban, mint a hindu.
A gorogok pedig tudtommal nem ismertek a kinaiakat, tehat ket kulo n dologrol beszelunk.
www.google.co.nz/search?hl=en&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=662&q=gorog+padlo+mozaik+mintak&oq=gorog+padlo+mozaik+mintak&gs_l=img.12...2443.11887.0.16839.26.23.0.0.0.0.1018.4008.3j5-4j1j1.9.0...0...1.1.64.img..17.4.552.0..0j35i39k1j0i30k1.A-cBxxX-2uo#imgrc=uTVOM8zL24jhRM:
Pálinkás Pál
@karma1: Hitler és Sztálin...ha nincs a Ribbentropp paktum...messze nem így alakult volna a dolog,ezt meg te tudod!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.