Először érkeztek adatok arról, hogy az emberek nem elmenekülnek, hanem visszatérnek a lakhelyükre. Mégis van kiút a szíriai pokolból?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@Horizont: Neked az a bajod hogy a fideszhez kötöd a migránsokhoz való hozzáállást! Pedig én utálom a csútit,de legalább annyira a sok dologtalan here migránst is...semmi keresnivalójuk civilizált népek között!!Majd akkor lesz rend ha kidobják az összes ilyen életidegen elemet Európából!!!
wagabund
@Horizont: na nem eszik olyan forrón a kását...Svájcból, és a többi kedves plüssmacival befogadó országból nem mennek haza, mert a helyiek megszerették őket, és nagyon marasztalják e kedves menekülteket.
wagabund
@Horizont: ajaj...én próbáltam enyhe humorral lágyítani a kemény valóságot...hát nem jött össze..
viszont elkészült a főtt kukoricám...
Pálinkás Pál
@Horizont: Fogalomzavarban szenvedsz azt hiszem...Kutyát nem érdekli hogy a dúcse mit gondol a dologról...viszont az emberek többségében van önvédelmi ösztön...ami jelzi hogy ez a népség nem kell ide!!!Éljenek békében,de a saját teveszaros sivatagjukban...Senkit nem érdekel ha otthon halomra gyilkolják egymást...csak jót tesznek vele az emberiségnek,de ha a mi kontinensünkön csinálják,és főleg ártatlan civilek ellen,az már sok!lehetsz te filantróp,a te dolgod..de ne a mi kontónkra telepítsétek ide a szemetet!!!
lópicigáspár
Amióta testközelből láttam, tapasztaltam, mindig jöttek! Hol egy török kamionban 20-an, hol egy bolgárban 10-en, hol egy románban akárhányan, de szinte minden napra jutott egy eset az elmúlt 30 évben. Annyi volt a különbség, hogy a helyi újságban jelent meg egy kétsoros cikk, hogy ma Yusuf K. által vezetett kamionban 20 tálib volt meghúzódva. Yusuf fogta a fejét, mert tudta, hogy a kivágott ponyva javítását neki kell kifizetni, mert az is bevett szokás volt, hogy amíg szegény pihent Romániában, az erre szakosodott szervezet (már akkor is a Soros által finanszírozott) általában román-bolgár maffia, nekitámasztotta a létrát a kamion hátuljának, ponyva kivág és már másztak is be a népek!
Most annyi a különbség, hogy ezt szajkózza a közmédia egész oldalas "állítsuk meg" felkiáltással!
Pálinkás Pál
@Horizont: Ki retteg te faszkalap...ha rajtam állna a kerítés helyett géppuskafészkek lennének...azt hiszem pár merényletet megakadályozott volna!!Mint emlitettem szarok orbánra,meg rátok libsi nullákra is!!!
wagabund
@Horizont: látom ma különösen kemény vagy? ebéd készül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.