Hét magyar állampolgár elszállítását szervezte meg a kormány. Jelezte: Curacaóban biztonságban lesznek a magyar állampolgárok, konzuli segítséget kaphatnak, ki tudják állítani a hazatérésükhöz szükséges dokumentumokat. Hozzátette: azért éppen Curacaóba viszik őket, mert az egyébként Pápán állomásozó nagy katonai gép "a hollandok repülési kontójára" részben segélyszállítmányokat visz, részben az evakuálásban vesz részt Curacaón keresztül. Ha ez a gép nem tudja elhozni a magyarokat, akkor másképp segítenek nekik - mondta Szijjártó Péter. Hollandia is részese annak a 12 államnak, amely létrehozta a pápai Nehéz Légiszállító Ezredet, a C-17-es szállítógépeket üzemeltető nemzetközi alakulatot.

Forrás: tozsdeforum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
érted Wazze, ez a derék külgarázda szemrebbenés nélkül kért HOLLAND SEGÍTSÉGET! =))
karma1
Aha,... Eloszor megszuntetjuk a diplomaciai kapcsolatot egy fejlett orszaggal, aztan pitizunk nekik a segitsegert.
szargyarto petya, vitasd meg a "szolidaritas" szo jelenteset, ami nincs a Gazdaallat-Eloistened szotaraban meg veletlenul sem - ezt epp a napokban mondta ki...

Szegyelljetek magatokat, mert mar megint lejjebb kellett sullyednetek a legalul levo banyaszbeka segge ala is,...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.