Az MSZP nyitottabb lett, miután esik a népszerűsége, és ajánlatot tett az együttműködésre a többi ellenzéki pártnak. Ez is egy diktátum, mi a magunk részéről le sem ülnénk tárgyalni olyan alapon, hogy az MSZP mit hajlandó átadni. A többi ellenzéki párt sem áll fényesen, a többségnek ezért még az is egy lehetőség, ha az MSZP hátán bejuthat álmai birodalmába, az évi százmilliós nagyságrendű állami párttámogatás (Orbán csúszópénze) közelébe. Mi rendkívüli mértékben szurkolunk, hogy jöjjön létre ez az “összefogás”, amivel hülyíti az ellenzék saját magát, mintha azon múlna bármi. Ezzel négy éve is ugyanakkorát buktak, mint amekkorát sejteni lehetett, mert a Fidesz választási rendszere kétharmados állandó Fidesz-győzelemre van beállítva. Mivel a mostani négy évvel szemben Orbán a következő négy évben nem konszolidálni akar, hanem a diktatúra köteleit szorosabbra húzni, esetleg távozni az Unióból, ezúttal a sima kétharmadnál sokkal nagyobb arányban fognak győzni. Az ellenzéki...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ha Orbán nyer, akkor egyértelmű, hogy felkészülhet mindenki a diktatúra még szorosabb formájára + 2020 után az Unióból való kilépésre. Ez annyit jelent, hogy aki Orbánra szavaz az a a nyomorra és a halálra szavaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Le kellene már inkább húzni a rolót és szépen visszavonulni, nagyon szánalmas már ez az erőlködés.
division
@peterkelemen: Most jót nevettem, köszi:-)
Clavigo
@division: Én meg Rozi nénéden röhögtem egy qrva jót...
division
@Clavigo: Szerinted engem érdekel Rozi néni? Nem a dedóban élünk.
Clavigo
@division: Dehogynem...Lásd az agynélkül fitymasz szavazókat.. :) :) A " dedó " még hízelgő is ,,ha az értelmi szintjüket nézem.
division
@Clavigo: Jó lenne ha nem aszerint néznéd az emberek értelmi színvonalát hogy éppen melyik pártra szavaz.
Érdekes hogy nekem semmi bajom azokkal az emberekkel akik más nézeteket vallanak, van köztük orvos, mérnök, ahogy a Fidesz szavazók között is. Túl kéne már ezen lépni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.