Leader has said the region should become independent from Spain - a move which deepens the country's biggest political crisis in decades Catalonia leader Carles Puigdemont has said the region should become independent from Spain - a move which deepens the country's biggest political crisis in decades. The politician made the call in a historic speech which could trigger a vote to declare independence from Spain. Experts are predicting a crackdown from the Madrid government.

Forrás: mirror.co.uk
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
most akkor mi a bánat van? Kikiáltotta a függetlenséget vagy csak nyávogott egy sort?...
Peller Anikó
A cégek, bankok menekülnek katalóniából, nem marad nekik csak a nagy semmi, szerintem megszívják ezt a nagy függetlenséget, az egészet 70 millió dollár miatt csinálták egy régebbi cikk szerint, de lehet, hogy elírás volt. Mert ha igaz, akkor megérdemlik.
Nessy
Ezek szerint hárított! Kell a függetlenség, de majd tárgyalgatunk. Miután minden csoda három napig tart, egy hónap múlva már nem is tudják, miről is kellene tárgyalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.