Mike Pence jövő hétre tervezett közel-keleti körútja miatt tiltakoztak. Palesztin tüntetők Mike Pence amerikai alelnöknek és Jason Greenblattnak, az amerikai elnök közel-keleti különmegbízottjának transzparensekre nyomtatott képmásait égették el vasárnap Betlehemben, a politikusok jövő hétre tervezett közel-keleti körútja miatt. A Palesztin Hatóság területén található Betlehemben 30 aktivista vett részt a tiltakozó akción a Születés Temploma melletti Manger, vagyis Jászol téren. A tüntetők a háttérben egy megvilágított karácsonyfával, kezükben gyertyát tartva álltak némán, majd meggyújtották a transzparenseket. „Betlehem üdvözli a béke hírvivőit, nem pedig a háború hírnökeit” – volt olvasható egyes plakátokon, mielőtt azok a lángok martalékaivá lettek volna.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az MTI elmúlt éjszakai vezető híre

Na jó Cini leszbikus lánya felfüggesztette a mama szülinapja miatt a mosogatást Londonban után

S persze - ahogy az lenni szokott - a derék matyar média ezerrel lohol a derék hír-ferdítők (nehéz eldönteni, hogy elérték-e már Kancsi Mancsi történelem-tudományi eredményeit) nyomában. Persze elolvasás és főleg megértés és6vagy értelmezés nélkül (a gyakori fogalmazási és gépelési hibákat is benne hagyva).
Ebben a hírben arról számolnak be komolyan, hogy 30 azaz harminc derék palesztin hős tiltakozott „A Palesztin Hatóság területén található Betlehemben” az ellen, hogy az amcsi alelnök „kedden indul Egyiptomot, Izraelt és Németországot felölelő körútjára. ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.