Orbánt nem engedik be, de az emberminiszter imareggeli címén be tudott slisszolni. Még egy Fontos Amerikaival is beszélgetett. Magyarország sikereinek tablóján kellemetlen foltocska, hogy az Egyesült Államokkal nem fűződött olyan szorosra a barátságunk, mint ahogy Trump első európai drukkere, Orbán Viktor szerette volna. Így még várat magára az is, hogy a magyar miniszterelnököt fogadja az amerikai elnök. Balog Zoltán emberminiszternek viszont ma sikerült eljutnia oda, ahol Orbán még nem járt. Balog a hagyományos imareggeli örvén kerülhetett a látogatók színes forgatagába. Állítólag még Rex Tillerson külügyminiszterrel is találkozott, aki azt mondta, hogy jó úton vannak a kapcsolatok. Erről ugyan nem készült fénykép, de arról igen, ahogy Balog a Fehér Ház költségvetési igazgatója, Mick Mulvaney társaságában ücsörög egy kanapén. Az MTI tudósítása kiemeli, hogy az igazgató "miniszteri rangú", és ő is az amerikai-magyar kapcsolatok megújítását szorgalmazza, noha kérdéses,...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Balog Zoltán bejutott a Fehér Házba."...

ez tényleg hihetetlen siker.. A Fehérházban megtalálta valaki hazánkat a térképen...bár nem tudta egyik yenki sem, hogy ki is ez az őszhajú ember valahonnan a "blokkból"... de ha a protokollos azt mondta, hogy egy kézfogás belefér, legyen..
ittott
Szégyen ez KUNCSORGÁS
bár ezeknek nincs bőr a pofáján.
a szart is csokipapírba csomagolják.
Nessy
Pénz és kapcsolat kérdése, aztán be lehet kerülni az "imareggelire' és ott sok mindenkit lehet látni, esetleg mellé ülni, és udvariasan köszönni neki.
papa.49
Bejutott, na bumm, és ő volt az ezredik senki ott )))))))))))))))
Qqberci
az igazgató "miniszteri rangú"

Akkor Goodfriend is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.