Egy Németországban élő migránsokból álló mozgalom azt ígéri, csak “romok és hamu” fog maradni az európai városok helyén. Hamuvá és füstölgő romokká változtatná az európai városok utcáit egy kurd migránsokból álló szervezet – áll a Deutsche Welle beszámolójában. A kurd migránsokból álló csoport nyíltan azzal fenyegette meg az európai hatóságokat, hogy rombolásba, pusztításba kezdenek, miután Törökország megkezdte a kurdisztáni terrorszervezetek elleni erőteljes fellépést. A fenyegetés azt követően hangzott el, hogy Németországban a múlt hét folyamán migránstüntetések kezdődtek. A tömegdemonstráción résztvevők felszólították a török kormányt, hogy gyakoroljon nyomást a német kormányra, a Németországban élő migránsok védelme érdekében. Múlt hét pénteken ismeretlen személyek felgyújtottak egy mecsetet Baden-Württemberg tartományban, majd vasárnap éjjel egy másik mecsetet is felgyújtottak Berlinben. A rongálás kurd migránsokból álló csoportokhoz köthető, az eset miatt...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Végre egy jó hír. Durbincson kezdjétek a herélést. Dugjátok be a száján és a seggén húzzátok ki. Allahuakbar.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: Ó hogyne...én most nem a libsi rendezett rózsaszín videókról beszéltem...de szerinted akkor biztos megrendezték azt a sok randalírozást ,verekedést , amit a térfigyelő kamerák vettek fel ezekről a félmajmokról?? Ti libsik kártékonyabbak vagytok a muszlim salaknál is!!!
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: Nem mondom, hogy mindet megrendezték, egész biztos, hogy vannak verekedések, és vannak merényletek is. Amúgy magyar emberek között is szép számmal vannak verekedések, próbálj meg rákeresni arra is, bár nálunk a térfigyelő kamerák száma jóval kevesebb. Szerintem azok maradtak "félmajmok", akik többnek képzelik magukat az összes embernél.
A gyűlöleted és a félelmed beszél belőled, és sajnos, ez kártékonyabb mindennél! A legkártékonyabb a reszkető, mindentől beijedő ember, mert azt még megmenteni se lehet, mert attól is fél!
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: Ez a szokásos libsi félremagyarázás...ti reszketésnek nevezitek a sima szimpla utálatot... amúgy a hazai térfigyelőkön látható balhék 90 %-át cigányok rendezik,akik semmivel sem különbek a migránsnál,még a kinézetük is hajadzik egymásra...ha meg annyira oda vagy hogy milyen értékesek,a bajon ,kórságon ,kívül írj már ide pár dolgot az elmúlt 100-200 évből ami előrevitte a világot,és Afrikához köthető!!! Aztán keresgélj bőszen,hátha találsz valamit,nekem nem sikerült!!!
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: Te szerencsétlen! Utálsz ismeretlen embereket, nem zavar? :- ))))))))))))))))))))))
Hát, látod, ez a demagógia, amikor amikor részigazságokra, érzelmekre hatva manipulálnak embereket. Ahogy téged :)
Egy biztos. Te nem viszed előbbre még a magad világát se!
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: nem látom a listát amit Afrika adott a világnak!!! lehet te sem találtál???
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: elpais.com/ccaa/2018/03/15/madrid/1521139898_283277.html
Itt a legújabb gyöngyszem a védenceidről,biztos ezt is csak megrendezték a gaz európaiak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.