Orbán Viktor kormányfő hétfőn levélben gratulált Vlagyimir Putyin orosz elnöknek vasárnapi újraválasztásához – tájékoztatta a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

Orbán Viktor gratulált Vlagyimir Putyinnak az újraválasztásához

Vlagyimir Putyin hivatalban levő államfő beszédet mond támogatói előtt a moszkvai Kreml melletti Manézs téren 2018. március 18-án, az orosz elnökválasztás estéjén. A Központi Választási Bizottság előzetes adatai a független jelöltként induló Putyin győzelmét vetítik előre. (MTI/AP/Alekszandr Zemlianicsenko)

Havasi Bertalan ismertetése szerint Orbán Viktor a levélben hangsúlyozta: Magyarország kitüntetett figyelmet fordít az Oroszországgal folytatott pragmatikus együttműködés fejlesztésére.

"Bízom benne, hogy az Ön újraválasztása garanciát jelent arra, hogy az előttünk álló időszakban is folytatódhat kétoldalú kapcsolataink fejlődése" – áll a levélben, amelyben a kormányfő sok erőt és jó egészséget kívánt Vlagyimir Putyinnak felelősségteljes munkájához.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
ajjaj ! ennek alkalmából a viktor szopkin megint térdre ereszkedik egy cumizás erejéig!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Gratuláljon neki a hóhér! orbán meg ki se bújjon a hátsójából, pfujj!
human
Ugyan, Viktor. Hívd már meg , hát olyan régen járt már itt.
Clavigo
@Shikari: Jó reggelt kretén. Elkezdődött a műszak,,Nyalóka ??
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:57
Mondja ezt egy szaros nyelvü orbán seggéből időnként kikandikáló.
Mi lesz ha egyszer a vezéred kikakál téged,el fogsz veszni a világban.
libellle
@Shikari: oha akkor nagyon sokan ülnek itt a börtönben és személyesen kritizáltam. Ellenben teljesen szabadon jövök megyek nem vagyok a börtönben és még sokan mások sem akiket ismerek mer a kampany alatt kritizáltuk Merkelt. Mert nem küldte vissza Magyarországra a 450 000 menekültet
libellle
@Shikari: teljesen hülyeségeket irsz. azt gondolod itt olyan állapotok uralkodnka mint ott.azt gondolod, hogy itt a kanzlerin megfenyegetheti nyiltan a nemzetek és a bolondok tapsolnak neki. ??ez azert van mert az orrodig látsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.