A marylandi Sykesville városkában egy rendőr meglőtt egy mormotát, mert nem reagált a felszólításra. Az állatvédők a rendőr megbüntetését követelik állatkínzásért.

A CBS televízió Baltimore-i szerkesztősége tette közzé azt a videót, amely bejárta az amerikai közösségi médiát, és amely azt mutatja, hogy egy rendőr rálő az úttesten ácsorgó mormotára.

A helyi seriff hivatala közleményt adott ki az ügyben azzal a magyarázattal, hogy a mormota akadályozta a forgalmat, és mivel az autóból kiszálló rendőr nógatására nem reagált, azt hitte, az állat beteg vagy sérült, ezért lőtt rá.

A tudósításból nem derült ki, hogy az állat kimúlt, vagy állatkórházba szállították.

A videó itt tekinthető meg, ha időközben törölnék a Youtube-ról.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
A mormota harap! Jogos védelem. Ha jól emlékszek, valamikor a fegyverhasználat egyik passzusa úgy szólt, hogy állatra, tárgyra leadott lövés nem minősül fegyverhasználatnak. Hogy mi lett a mormota sorsa? Az utolsó képkockákat elnézve, valószínűen nem kellett állatkórházba szállítani.
advocat
És ebből is látszik, hogy az ottani rendőrök sem az IQ csúcsai!
Szeparepa2
Láthatóan eléggé agresszíven viselkedett egyrészt vele is hiszen szaladt felé ugyebár rohamozott, másrészt közveszélyt és forgalom akadályozást is csinált; gyorsan meg kellett oldani, az agresszivitás miatt közelebb nem mehetett, mert ha pl veszett és megharapja akkor még ő is belehalhat ugyebár... ilyenkor a zsarunak van mérlegelési lehetősége a fegyverhasználatra, de mondjuk én mögé futottam volna és a segge mögé a földbe lőttem volna, attól úgyis úgy megijedt volna hogy elfut... szóval nem a legbölcsebb döntés volt... de joga volt hozzá, nem érheti ezért bántódás törvényileg, hacsak nincs az adott államban valami túlzott állatvédelmi törvény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 21., 12:21
Fotó: ez a 25 éves modell Hajdú Péter új szerelme
Itthon - 2019. February 21., 11:02
Több településen is javult a levegőminőség