Két napra leültették a férfit.

Június 30-án a Georgia állambeli Savannah város egyik éttermében egy férfi elhaladtában megfogta a felszolgálólány fenekét, majd továbbsétált – olvasható a Daily Mail cikkében.

Megfogta a fenekét a pincérlánynak, nem kellett volna – videó

Fotó: részlet a videóból

A pincérlány, Emelia Holden azonban nem hagyta annyiban a dolgot, a férfi után lépett, hátulról megragadta a pólóját, majd  lerántotta a földre. A kollégái közben kihívták a rendőröket.

A zsaruk miután megnézték a belső kamera felvételét, letartóztatták a férfit és két napra le is ültették, ahonnan csak július másodikán jöhetett ki. 

Emeliának az az üzenete a többi dolgozó nőnek, hogy joguk van kiállni magukért, mint ahogy arra is joguk van, hogy olyan ruhát viseljenek, amilyet akarjanak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fekete
Tudjuk,hogy kik dolgoznak ilyen helyen! La'tni ahogy fel van oltozve!
terlasz
Harcias, kemény csaj. Talán leszbi is lehet ezekkel a férfias attitűdökkel.
tulipan
@fekete: Miért? Irha bundában nem lehet, 50 fokban...
Szeparepa2
Nincs igaza a nőnek, ez nem kiállás magáért hanem önkényes bosszú, önbíráskodás, testi sértés! Joguk van persze védekezni, de itt nem volt mitől, mert az ember ment tovább... Viszont a férfiaknak is vannak jogaik, pl hogy az őt szexuálisan zaklatásra, a kívánatos feneke szándékosan extrém módon izgató mutogatásával a forrónadrágban, reagáljon. Nyilván nem így hanem úgy, hogy panaszt tesz hely vezetőségénél vagy esetleg fel is jelenti. Marha volt, mert ilyet nyilván nem szabad csinálni és meg is kapta a (szerintem túlzott) büntetését. ÖNBÍRÁSKODÁSRA VISZONT, FŐLEG GARÁZDA MÓDON, TESTI SÉRTÉSSEL, LEGYEN AZ NŐ, LEGYEN AZ ABUZÁLT, MÉGHA CSAK ENNYIVEL IS, NINCS JOGA SENKINEK!!! Főleg egy szolgáltató vendéglátós, akinek hozzá kell szokni, hogy a férfiakat izgatja, irritálja, kínozza az ha szándékosan provokáló forrónadrágban riszálja magát és ezért visszafogottabban öltözködni (mellesleg ez elő is van írva kulturált helyeken). Tehát itt a nő sokszorosan bűnösebb, mint a zaklató, aki csak az ösztönét nem bírta kezelni. És ehelyett inkább kezelte a popsit... A két nap elzárás is vitatható, mert ez egy egyszerű kihágás, párszáz dollár büntetés, esetleg még a hölgytől egy tisztességes pofon belefért volna. De hátulról utólag rátámadni, földre rántani, hogy nekizuhan egy bútornak (amiből nagyon komoly sérülés akár halál is lehet, ha a gerince sérül ugyebár), főleg pincérnőként, ahol az adott hely reputációja is nagyon fontos, ez megengedhetetlen. Remélem legalábbis már kirúgták azt a hülye kurvát.
Szeparepa2
Amiket elkövetett a csaj tehát: szemérem sértés ás szexuális irritálás (mert minden vendéglátóipari egységben hacsak nem kupleráj, megkövetelik a pincérektől, kulturált nem irritáló, főleg nem szexuálisan ingerlő öltözködést, hölgyeknél ugyebár legalább térdig érő szoknya, akkor is látszik hogy csinos, mert az is fontos természetesen és hogy formás a popsi, ami nyilván üzleti megfontolás is hogy a férfiak a szép felszolgálók miatt is oda menjenek minél többen); ehhez képest eme hölgyemény úgy volt öltözve mint egy sarki kurva, ami nagyon szép nagyon jó, CSAK NEM IDE VALÓ... ez egy night klubban oké, vagy egy túlfűtött partin, nem egy étteremben! Ahol mindenféle ember, akit ez zavar, zaklat; pl gyerekek, idősek, vallásosok akiket megbotránkoztat, sokkol stb Valamint az aránytalan önbíráskodáson túl, garázdaság, súlyos testi sértés kisérlete (ha nem sérült meg a tag, ha igen, akkor meg az is; hátulról földre rántani valakit úgy, hogy nem csak földre esik hanem még háttal nekiesik valaminek már bizony az), gondatlan életveszély lehetőségét magában hordozva. Emberi méltóság sértése pont ugyanúgy, ahogy ezt vele is megtették, a kihívó öltözködésére nyilván nem elfogadhatóan reagálva (de megérthető indítékkal). A 2 nap is túlzás erősen, egy gyors segg fogásért már elnézést; odanyúlt és ment tovább. Bűn, de nem igazságos börtönbe csukni érte, hacsak nem vizsgálati fogság volt, amíg a gyorsított tárgyalás le nem ment és megítélték a pénzbírságot tán ez elfogadható, de nagyon talán, mert ha beviszik felveszik az adatait, utána be lehet idézni a tárgyalásra. Tehát mind az agyatlan arrogáns pincér ribanc, mind a hatóságok extrém módon túlkaptak, amiért igencsak komoly kártérítést igényelhet a sértett fickó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. May 20., 06:56
Tizenegy embert öltek meg egy brazíliai bárban
Szórakozás - 2019. May 20., 06:35
John Wick leverte a Bosszúállókat
Itthon - 2019. May 20., 06:30
Egy tizenöt éves fiút keres a rendőrség