Úgy tűnik, az oroszok nem hajlandóak továbbra is előnyben részesíteni a patrióta hevületet a magasabb életszínvonallal szemben. Legalábbis az elmúlt időszakban készült közvélemény-kutatások a közhangulat fordulatáról árulkodnak. Nem is olyan régen még óriási többséggel választották újra az ország elnökévé Vlagyimir Putyint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
megint mások fogják kikaparni nekünk a gesztenyét???
Clavigo
Nálunk azért még működik a " patrióta hevület ",,, 4 évenként 5 kg. krumpliért.Aztán ,,ha már ez nem mükszik,,,,,majd veszünk még több szavazatot,,határon kívülről. Oszt jó napot.
tudode
Akkor most "csak" Butyin van bajban, vagy Mo is azzal, hogy Tusványoson, de hogy hogy jön össze a kerEsztény + patriáis állam építésével, azt csak a körbejáró PÁTER-NOSZTER képeSS felfogni.
.
Ennek hatására, kezdő lépésként csuti-KÁNK KIHERÉLTE második felvonásban a GENDER SZAKOT. megbuzerálva a TUDOMÁNYOS ÉLET képviselőit is. jelezve, így, űgy, aműgy épülgető orbanisztában az ŐFENESÉGE észjárása a menő!
Gauntlet
De úgy lett az hogy az ellenzék jelöltje börtönbe került. És szervezet se volt mögött. Plusz ment a propaganda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.