A New York Times általában nem nagyon közöl névtelen véleménycikkeket, de most kivételt tettek, hogy a Trump-adminisztráció egyik magas rangú tisztviselője őszintén tudja leírni azt, hogyan próbálják elhárítani a Fehér Házban azokat a károkat, amiket Trump viselkedése okoz.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindeközben kicsiny hazánkban

Nem a mi dagadt retardált törpénk sem sokkal kevésbé fékezi magát

A Nytimes.com vélemény rovatában jelent meg „I Am Part of the Resistance Inside the Trump Administration” a Fehér-ház egy magas rangú munkatársa írása. A cikk arról számol be, hogy miképp próbálják munkatársai Trump hülyeségeit tompítani.
Nos nekem kicsiny hazánk ugrott be ahol sokkal előrehaladottabbak az állapotok. Legalább is ami 1-es tiszviselő elmeállapotát illeti.
Az igazság az, hogy ennek ellenére:
nálunk egy ilyen írás nem jelenhetne meg és nem csak azért, mert senki sem merné megjelentetni,
abban sem lehetünk biztosak, hogy akad Őfenesége környezetében épelméjű ember, aki látná mit művelnek,
arról nem is beszélve, hogy a környezetében és a minisztériumokban nem találni olyat, aki tudná mit kellene tenni, legalább is aki ezt meg merné mondani.
Sőt abban van éles verseny, hogy ki tud nagyobb barom lenni Őfeneségénél! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.