Az Európában élő emberek legfontosabb életminőségi adataira is látványos térképeket találunk az Eurostat most megjelent Regionális Évkönyv 2018 kiadványában. Elég csak a krónikus betegségekkel és rákos megbetegedésekkel összefüggő halálozási rátákat megnézni. Magyarország mindkét tekintetben szomorú teljesítményt tud felmutatni.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Európa élén vagyunk ebben tényleg! !!! =))
Klubtag
Melyik az a hülye migráns, aki itt akar letelepedni, hogy megbetegedés esetén ne a gyógyítás, hanem rövid úton való láb alóli eltétel várjon rá - esetleg erőteljes hittérítés, mint gyógymód. Hacsak nem gazdag maffiózó, akinek garantálják, hogy nem ciciznek az átvilágításával és itt biztonságban alámerülhet, hiszen Ilyen esetekben hatóságaink még azt is elfelejtik, hogy mire valók a nemzetközi körözési listák.
RonaGyuri
mindeközben: "A kormány legfontosabb feladata, hogy megállítsa Magyarország népességcsökkenését "! =))
Na jó a politikusoknak nem kell tudni, hogy nem csak azért a csökkenés, mert kevesen születtek, de sokan hallnak meg! =))
emerencia
Minél nyomorúságosabb az elhalálozási helyzet Magyarországon, annál magasabb a kötelező, mindkét nemre vonatkoztatott rugalmatlan nyugdíjkorhatár. (Kivételt erősítő szabály a női negyven jogosultaké.) A gránitszilárdságú nyugdíjkorhatár is egy hatékony illiberális módszer a népesség lélekszámának csökkentésére. Az oroszoknál csak felmerült, hogy hasonlóképpen megnövelik a nyugdíjkorhatárt. Hatalmas tiltakozás lett belőle és a szeretett diktátoruk (Putyin) nagy népszerűségcsökkenése. Nálunk gyakorlatilag semmi, hiszen félnek az emberek mert már régen nincs hazánkban demokrácia. (Ami tudvalévő, hogy azt jelenti: nem félni.) Az Eu-s Magyarország már régen nem jogállam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.