A Diana hercegnővel készült riport feltárja, hogy a hercegnő nem Károlyt tartotta élete szerelmének.

A Diana hercegnővel készített riportot nem sokkal a halála előtt vették fel, a The Sun című brit lap pedig újra felfedezte.

A riportban Diana hercegnő már kendőzetlenül beszélt arról, hogy nem Károly herceget tartotta élete nagy szerelmének, sőt nem is Dodi al Fayedet, akivel végül halálos balesetet szenvedett. Diana hercegnő igazi szerelmeugyanis testőre, Barry Mannakee volt.

Előkerült Diana hercegnő vallomása

„Amikor 24 vagy 25 éves voltam, mélyen szerelmes voltam valakibe, aki ebben a környezetben dolgozott. De aztán kirúgták, majd meghalt. Mennie kellett, és három héttel ezután egy motorbalesetben elhunyt. Ő volt életem legnagyobb szerelme, ez pedig igazán gyilkos hír volt” – így beszélt testőréről a hercegnő.

Cikk- és címlapkép: AFP

(Ripost, The Sun)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Több, mint húsz éve halott, már nagymama és mégsem hagyják (halálában sem) nyugodni. Az amit mondott már Andrew Morton könyvéből is tudható volt évtizedekkel ezelőtt. Meggyőződése volt egyébként, hogy Mannakeet az angol titkosszolgálat tette el láb alól, ahogy Diana halálának a körülményei sem teljesen tisztázottak a hivatalos vizsgálat ellenére sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Több, mint húsz éve halott, már nagymama és mégsem hagyják (halálában sem) nyugodni. Az amit mondott már Andrew Morton könyvéből is tudható volt évtizedekkel ezelőtt. Meggyőződése volt egyébként, hogy Mannakeet az angol titkosszolgálat tette el láb alól, ahogy Diana halálának a körülményei sem teljesen tisztázottak a hivatalos vizsgálat ellenére sem.
Desischado
@Commenter: Nekm is sziklaszilárd a véleményem, hogy meggyilkolták. Ezt kellene kideríteni, de azt hiszem, ez alapjaiban rendítené meg a monarchiát, ha tényleg közük van a gyilkossághoz. Nyugodjék békében ez a csodálatos asszony, de én tudni akarom az igazat, és az a kívánságom, hogy mindenki bűnhődjön, akinek része van a gyilkosságban
!
Commenter
@Desischado: sokan állítják. Mindenesetre ez is, ahogy a Kennedy gyilkosság is "örök" rejtély marad. A krimiírók óta azt biztosan tudjuk hogy a "halottak nem beszélnek." Még vadabb legenda az, hogy az althorpi tó egy üres koporsót rejt és hogy Diana él...
idppp
Lényeg, hogy egy riherongy büdös kurva volt! Károlyt rendszeresen megcsalta! Neki a gyerekei mellett lett volna a helye, helyette az arabbal hetyegett, magasról szarva az anyai kötelességeire! Fontosabb volt a nimfomániás cafkának a fasz!
nevemnick
@Commenter: (22:24) így van. A napokban találkoztam vele... sósborszeszes csoki formájában...

:D
Desischado
@Commenter: Azt nem hiszem, de az előbbit igen.
@idppp: Mosd ki azt a mocskos szád, te aljas féreg?! Kinek képzeled te magad, hogy így mersz beszélni Dianáról?! Az nem zavar, hogy mit műveltek vele?! Kezdve a kedves férjén, aki már a nászút alatt megcsalta!
Macskaszem
@idppp: MIcsoda primitív vadbarom vagy te baszki.
Commenter
@nevemnick: én is ironikusan írtam azt a városi legendát. Könyörgöm, szemtanúi voltak a halálának, végzetes sérüléseinek. Nemcsak a helyszínen éppen átutazó és elsőként segítséget nyújtó francia orvos, hanem a Pitié Salpétriere dolgozói, sőt Károly herceg maga "kísérte zokogva haza"a nagyon nem üres koporsót...ez olyan kb mint Elvis él, Jacko él...
Eriksson
@Desischado: Aranyom, a vélemény szabad. Csak úgy, mint a tiéd is.
Neked mi a véleményed a szólásszabadságról?
idppp
@Desischado: Nem, nem zavar! Ott volt a nászútján? Talán a gyertyát tartotta? Amit én írtam az mind tény! Mégis mit műveltek vele és kik! A temérdek szeretője a ribancnak? Azt cáfolja, féleszű, ostoba liba, amit leírtam! Végtelenül utálom a családanyáknak álcázott kurvákat, és nagyon sajnálom a magára hagyott gyerekeit!
Desischado
@idppp: Te akkora primitív vagy, hogy erre nincs mit írni. Ezek amiket írtam tények, amit már ország világ tud. Ritka egy undormány vagy, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.