Az Instagramon osztotta meg a luxusholmikról készült fotókat.

Az orosz ortodox egyház vizsgálatot indított az egyik papjuk ellen, mert a férfi Instagram-oldalán számos luxusmárkájú cikkről posztolt képeket.

Vjacseszlav Baszkakov előszeretettel osztott meg fotókat drága papucsokról, cipőkről és táskákról, de mostanra eltávolította a képeket a nagy figyelem miatt. 

Fegyelmit kezdeményeztek egy Gucci cipős pap ellen

IDE kattintva lehet az elképesztő darabokat megnézni!

Alexander Volkov, a pátriárka szóvivője vasárnap közölte, hogy egy egyházi fegyelmi bizottság vizsgálja ki Baskakov ügyét.

„Egy ilyen szemérmetlen és féktelen életmód nem jellemezheti a papokat a templomban” – közölte a szóvivő egy rádiónak adott interjújában.

Cikk- és címlapkép: Instagram / archpriesttver

(The Moscow Times, Világgazdaság)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez csak volt olyan buta, hogy közzétette. De mindegyik éppen olyan szakmában dolgozik ami jól fizet kb. olyan mint a politikus.
volvós
Orbán Récsölke ellen mikor indul eljárás a milliárdos ruha, cipő, luxusóra és luxuspelenka miatt ?? Vagy a méhszaros lölőke milliárdos terepjáró parkja ellen ?? Jó a kérdés ??
Aki Én
Hát nem ezt kéne a kereszténydemokratáknak hazudott politikusokkal is? Különösen ha luxusbaloldalaznak meg limuzinszocialistáznak, meg szerénységről beszélnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.