Válogatás a februári esetek közül, amelyeket csak egyetlen honlap tesz közzé minden hónapban. Nem csoda, hogy erősödik a jobboldal és a mi... Sorsdöntő választás lesz Spanyolországban, április 28-án. A spanyol szocialista munkáspárt (PSOE) minden eddiginál erősebben udvarol a liberális szinezetű Polgárok Párjának (Ciaudadanos) egy koalícióért, amivel talán megmenthetné a hatalmát az egyre erősödő jobboldaltól. Addig azonban minden marad a régiben, azaz a migránsok beengedése és a bűncselekményeik elhallgatása. Eddig is a Casoaislado volt az egyetlen olyan független honlap, amely igyekezett naprakészen mindenről tájékoztatni az olvasóit. Ezúttal a nyilvánosság elöl jobbára eltitkolt februári esetekről készített egy listát, amelyből mi is szemezgetünk. Február 3. Hat észak-afrikai migráns egy raktárban megerőszakolt egy nőt Sabadellben. Ugyanazon napon egy 48 éves marokkói szexuálisan zaklatott egy 87 éves nőt Ibizán. Három nappal később egy marokkói szexuálisan bántalmazott két...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
te ócska román szőröstalpú haverjaidról értekezz inkább nem "egyetlen portál hazugságairól"! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
te ócska román szőröstalpú haverjaidról értekezz inkább nem "egyetlen portál hazugságairól"! =))
csipetke
Na,a rozsdamarón szocializálódott durbincs,meg a rifos.Ez még a kártyavető cigányasszony szerint is sz@r együttállás...
polar450
Bruhahahahaaa...Ripők?Ugyan már...

Nem kell messze menni:"Hiába könyörgött vérző orral, megalázták és összeverték a nádudvari tinilányt –..."
polar450
@durbincs: mi van majom, megint melléfogtál?
RonaGyuri
@durbincs: te szaros orbán-bérenc ócska román barom, el a mocskos kezeiddel az adónktól!
csak úgy....
@durbincs: muki! te eredetileg sem tenger ész ?
csak úgy....
@durbincs: ripost.húúú & durbincs KFT. = El Cid ? :)
F_Viktor
@durbincs: , az orbáni-nemzet szopófantomja ráizgult a ripost gazdijára, az árpira is? :-)))
nevemnick
@Szeparepa2: (22:10) számít nekik a posztolás (persze, csak az ami kiszolgálja az érdekeiket) és a hozzászólások száma. :D
polar450
@durbincs: Azért hunyec a pirnyác, mert himrovas a sigornyác?
nevemnick
@durbincs: látom hegyi móc jó kedved van, ezek szerint már nemre való tekintet nélkül, ma is meghágtad a 120 érdi kecskét.
desiro
Megint ez a gyökér durbincs meg a ripacsok.
Te meg az anyádat kúrod minden nap.
desiro
Hol vagy csizmás macska te szereted a halat.
desiro
Milyen érdekes más sajtóban nem olvasni erről a hazugság hírről.
desiro
@durbincs: Be mentél a bárba a pult mögött egy robot, jó napot uram mit parancsol? 1 martinit.
Uram megkérdezhetem mennyi az IQ-ja? Igen 15, oda hajol a robot, akkor ma is leszopta viktort?
Eladott Ország
A Ripost nevű szeméthalom teszi a dolgát. Ügyesen megírták, hogy Bulgária elfogatóparancsot adott ki egy bizonyos Antoaneta Vassileva és férje ellen, de még az Interpol is körözi a házaspárt. Mégpedig a legmagasabb, vörös kóddal. Mármint ezt írja a Ripost és ezt vette át az Origo. Állításuk szerint Vassileva és férje egy bank kifosztásából tett szert elképesztő összegre, melyből ingatlanokat és részvényeket vásároltak. A Ripost állítása szerint Vassileva Dobrev Klára közeli barátnője, a portál azt sugallja, hogy a Gyurcsány házaspár valószínűleg belekeveredett az őrületes bűncselekménybe, amit a Vassilev házaspár elkövetett. A lap egy monitorfotót is közöl Dobrev Klára állítólagos barátnőjének körözéséről. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/11/ripost.png
Először is az Interpol kétféle színjelzést használ. Vöröset a körözött személyek és sárgát az eltűnt személyek esetében. Vörös kód nincs, legfeljebb a meteorológiában ha nagyobb vihar jön. Másodszor a Riposton közölt monitorfotó nagy valószínűséggel hamisítvány, ugyanis Vassileva NEM szerepel az Interpol körözési listáján. Ha a cikk állítása igaz is lenne, miért kellett azt hazudni, hogy Vassilevát körözi az Interpol, miért kellett egy valószínűleg hamisított körözési fotót közzétenni, miért kellett Dobrev Klárát belekeverni ebbe a történetbe? Sőt, nem is keverték bele, rá van kihegyezve az egész sztori. Mi történt fideszéknél pártújságban csak megrendelt lejárató és egyéb cikkek jelennek meg?!
A PestiSrácok, a Magyar Idők, a 888, a Ripost, a Lokál, a Demokrata és hasonló megélhetési üzemegységek bőven merítenek a mi feneketlennek hitt zsebünkből.
nevemnick
@durbincs: na látod hegyi móc, tudod te hogy hova való vagy... :D :D

,,durbincs
@nevemnick: azt tudja merre van Érd ?
De nehogy azt mondja már mint a bányás papa ? hogy Ócsa A Pilis -Hegységben ?
l
l
V
!!! @durbincs: még-jó hogy maga lent a bányába ? harapja a denevérürüléket ?" !!!

BALF@SZ!

:)))))))))))))))))))))))
nevemnick
@durbincs: (11:22 és 19:54) te sokeszű hegy móc! a nekem szóló két hozzászólásodban saját magadnak leírtad, hogy hol laksz, és mivel táplálkozol! :))))) idézem, hogy felfogd: (halfarok válaszol halfaroknak)
,,@durbincs: még-jó hogy maga lent a bányába ? harapja a denevérürüléket ?"

Tudom, nehéz felfognod.
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.