Az Európai Néppárt parlamenti képviselőcsoportnak is megvannak a maga szabályai, ott pedig senki nem kezdeményezett eljárást a fideszesek ellen.

A Fidesz néppárti felfüggesztése nem érvényes a néppárt frakciójában

Megerősítette az Európai Néppárt (EPP) alelnöke, Esteban González Pons, hogy hiába a Fidesz felfüggesztése az EPP-ben, ettől még a képviselőik ugyanúgy a néppárti frakcióban ülnek majd az Európai Parlamentben.

Ugyanezt mondta az Európai Néppárt elnöke, Joseph Daul is a Fidesz tagságának múlt heti felfüggesztése után. Ő úgy fogalmazott, hogy a Fidesz képviselői továbbra is a néppárti képviselőcsoportban ülnek majd, a felfüggesztés ugyanis a Néppárton belüli tevékenységükre vonatkozik csak.

Eszerint pedig Szájer József is marad egyelőre a néppárti EP-frakció alelnöke, hiába függesztették fel múlt héten az Európai Néppártban a Fidesz tagságát.

González Pons azonban hozzátette azt is, hogy előbb megvárják a Néppárt végső döntését a Fidesz tagságáról, és ha az meglesz, akkor annak következményeinek kell lennie az európai parlamenti képviselőcsoportra nézve is.

Forrás: hvg.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Él a régi szokás, jönnek az (egyre hülyébb) ügyvédek és elmaszatolják, oszt jónapot! Ahogy elnézem, most Orbán ügyvédkedik és maszatol, pedig kurvára sajoghat neki az a hatalmas saller, amit őfőméltósága oly kemény acsarkodással, rágalmazással és hazudozással megszerzett, az ország kárára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Hoooogy? Neked már megint mi a gondodod, Te melegvárhy, narancsops segnyaldodosó, ezért szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérsazros bányakecód mélyén, a sexi Shikarival? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát abrakolva? Most aztán igszán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ám? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt, s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddal ?Te rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy beteg vagy, te Bezzeg-Tinó ? - 2694
nemfideszes
@verőce21: Nem, nem ez a legnagyobb örömöm. Majd az lesz ha a lopott pénzen a fél országot felvásárló potrohos ge…i-nek és pereputtyának csattan a bilincs a csuklóján. Nem a Néppárt sodródott balra, hanem a fityesz sodródott a szélsőséges nacionalizmus irányába. Elég csak megnézni kik is „ünneplik” a csutit ma Európában, Salvini, Wilderst, Le Pen…. A Néppárt továbbra is az európai szellemiség és a liberális demokrácia elkötelezett híve. A csuti csak azért nem ült még át Salvini haverjához mert ott még inkább súlytalan lenne. Kivár a választásokig, hátha ők lesznek a mérleg nyelve, hogy a Néppárt megszerezhesse az abszolút többséget. Ezzel zsarolhatja majd Weberéket. Putyin gazdi örömére pedig tovább gyengítheti az Uniót a bomlasztó, gyűlöleten alapuló politikájával. Persz putyin sem fog minden a pincsijére bízni, valószínű meg próbál majd beavatkozni a választásokba. Ahogy eddig is tette……
De nagyon úgy fest, hogy ez nem fog összejönni, és akkor bizony repülni fog a kis ge…i!…..
index.hu/kulfold/ep/2018/09/11/europa_2019_csak_egy_kicsit_lesz_rosszabb/
Az unió ellenes pártok ( ECR,EFDD,ENF), csuti barátai, az EP-ben max. 30%-ot tudnak megszerezni, legrosszabb esetben is… és mivel nyugaton még demokrácia van 1/3-al nem lehet 2/3-os parlamenti többséget szerezni, de még 50%-al sem!

„Az EP ülésein viszont szavazhatnak a Fideszesek, és lehet, hogy éppen ez lesz a Néppárt veszte.”

Ezen hagy nevessek egy kicsit…. Sargentini jelentés megszavazásánál láthattuk, hogy mennyit is ér 12 fideszes marha szavazata. Úgyhogy bruhahahaha…..
Eladott Ország
Ez csak egy komédia volt a Néppárt részéről. Szarnak ők a 10 millió magyarra meg a szépen hangzó EU-s elvekre, csak az a lényeg, hogy a Geci megszavazza nekik Webert. Aki a Néppártra szavaz az a náci rezsimet toló O1G-re is szavaz, meg az összes antidemokratikus intézkedésére. Ilyen szar emberek ülnek a Néppártban, ezek a "demokraták". Kicsit bohóckodtak a külvilág felé, de igazi szankciót NEM hoztak.
verőce21
@nemfideszes: "...a legnagyobb örömöm. Majd az lesz..." - Hosszú életet kívánok hozzá, hogy megéld.
tulipan
@durbincs: Hoooogy? Neked már megint mi a gondod, Te melegvárhy, narancsos töpszi, narancsos segnyaldodosó, ezért szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérszaros bányakecód mélyén, a sexi Shikarival, meg verőce 21-el? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát abrakolva? Most aztán igszán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ám? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt, s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddal ?Te rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy beteg vagy, te Bezzeg-Tinó ? - 2694
tulipan
@durbincs: Hoooogy? Neked már megint mi a gondod, Te melegvárhy, narancsos töpszi, narancsos segnyaldodosó, ezért szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérszaros bányakecód mélyén, a sexi Shikarival, meg verőce 21-el? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát abrakolva? Most aztán igszán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ám? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt, s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddal ?Te rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy agybeteg vagy, te Bezzeg-Tinó ? - 2695

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.