Újabb tiltott szót vezetett be a balliberális agitprop osztály, mától ugyanis az Index.hu szerint nem szabad legyurcsánynézni az egykori miniszterelnök politikai babérokra törő feleségét, Dobrev Klárát. Miközben nagy igyekezettel építik fel Dobrev Klára politikai karakterét a progresszív oldalon, egyes jobboldali portálok nem átallják emlékeztetni Magyarország választópolgárait a Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára között fennálló “szoros kapcsolatra”. Márpedig nehéz lesz hitelesen képviselnie az európai magyarokat Klára asszonynak az EP-választásokon, miközben egy villán osztozik a GDP-re gyakorolt hatását tekintve a huszonöt legkártékonyabb vezető közül a tizennyolcadik helyet megszerző Gyurcsány Ferenccel, aki így megelőzi például Mao Ce-tungot. És persze adja magát a kérdés, orbánnézni vajon szabad? Vasárnapra virradóra ismét leszólhattak az Index.hu propagandistáinak, hogy lenne itt egy fontos ügy, amelyet feltétlenül kommunikálni kellene (legutóbb egy összeszegfűzött levélpapír...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Egy biztos, Lévait nem hívja meg Trampliné, de vele ellentétben Dobrev Klárát meghívta és vendégül látta Laura Bush a Fehér Házban.
Ugyanez a helyzet a férfi vonalon is.
Úgyhogy valakinek csak álom, és valakinek szép emlék az elismerés mellett.

:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@csak úgy...: ja, úgy leépül mint az emberminiszter? már egy mukk sem jön ki a torkán vagy egy órája...dobjon már neki valaki egy mentolos cukrot mer az még az orrát is tisztítsa...
verőce21
Mától a bukott exminiszterelnök felesége?
verőce21
Vagy egyszerűen csak "aki Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő neje"?
Ronin2
Sem a Ripost,sem az Origo nem a kedvencem.
Finoman szólva.
De!
Klára asszony talán tételesen tudná cáfolni ezeket a "vádakat":
Ha már "átment" demokratába.
www.origo.hu/itthon/20180205-gyurcsany-ferenc-apro-piroska-stroman-kisz-mszp.html
vacsi
Nem tudom, Dobrev Klára, amikor férjhez ment, milyen nevet vett fel. Ha hivatalosan felvette a Gyurcsányné nevet, akkor ez a neve! Ha meg nem, akkor valóban nem lehet ezen a néven nevezni.
Pl. én sem vettem fel a férjem nevét, mindig, mindenhol a lánykori nevemen szerepelek, nem is venném magamra, ha a férjem nevén említenének.
Csizmás Kond
...akkor ezután nem Gyurcsánynézunk hanem Gyurcsánybázunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.