A döbbenet szállta meg az európai keresztény világot, amikor látta, miként válik a párizsi Notre Dame a tűz martalékává. Ki-ki a maga személyes érzelmeit írta le, s ezekben mindössze egyetlen dolog volt közös: a félelem. Mert egy olyan katedrális égett le, amelyet az is ismert, aki soha nem volt ott, nem látta személyesen… de tudta, hogy Párizsban van. A mai világban ennek a katedrálisnak a pusztulása jel, figyelmeztetés. Még nem Sodoma és Gomora… inkább az azt megelőző intés, amelyet Lót kapott. Ma minden úgy történik, mint akkor. Lót elmehetett a városból, de nem nézhetett vissza… felesége azonban visszanézett az angyal parancsa ellenére és só-oszloppá vált… Ma nem a templomot kell újjáépíteni tehát, hanem a hitet! Mert a Notre Dame immár nem az Isten háza, hanem Európa hitehagyásának jelképe. Hit nélkül pedig, a Notre Dame mindössze az, amivé vált. Aki ma búslakodik, gyűjtésre szólít, az tévúton jár. Hiszen ez a katedrális nem először vált a lángok martalékává, s nem...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
@Eriksson: Mármint az az Albert Pike aki bevallása szerint napi beszélőviszonyban volt az ördöggel? Valami hitelesebb forrás?!
Hagyjuk már az idióta összeesküvés elméleteket! Főleg amikor utólag gyártanak teóriákat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
A húsvétvasárnapi Srí Lanka-i összehangolt merényleteket bosszúból követték el a christchurchi mecsetekben elkövetett március 15-i tömegmészárlásért – jelentette ki a Srí Lanka-i védelmi miniszter helyettese a nyomozás eddigi eredményei alapján.
kokopelli
@advocat:...ezt már pár nappal ezelőtt írtam,mivel a nyugati hírforrások rögtön közölték a kapcsola-
tot,a N-zélandi nazi elkövetők fönökének a nevével,kapcsolataival és pályafutásával!
Aki Én
Hú de nagyon beteg írás ez. Már bánom, hogy elolvastam.

Egy másik nagyon beteg írása Bayer oldalán. Kell magyarázni?

badog.blogstar.hu/2018/12/17/stoffan-gyorgy-nyilt-levele/66481/
Bayer ,,nyelvezetét" vagy a fidesz papokról alkotott véleményét és kijelentéseit természetesen nem firtatja.
Hú de beteg ez a pali...
Eriksson
@durbincs: Hiába 90-ven, a történet folytatódni fog, amíg egy másik nem lesz 90-ven. Aztán a következő. És így tovább és így tovább. Lé mindig lesz.
Eriksson
@durbincs: Nem gondolom. Ez sokkal bonyolultabb.
Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.