Három nagy üzleti lap is ugyanazzal a címlappal követeli Ivan Golunov azonnali szabadon engedését. Az orosz kormánymédiában is kiállnak a fogházban megvert és meggyanúsított újságíró mellett Az újságírót szombaton gyorsított eljárásban állították bíróság elé, de ő tagadta a vádakat. Azt állítja, hogy nem állt kapcsolatban droggal, és együttműködik a nyomozás során. A bíróság úgy döntött, hogy a fogházat elhagyhatja, de augusztus 7-ig házi őrizetben köteles maradni. Golunovot még meghallgatása előtt kórházba szállították. Az Agora jogvédő civil NGO és a Meduza egyaránt úgy tudja, hogy agyrázkódást és bordatörést szenvedett, miután elzárása alatt megverték. Az ellenzéki lap szerint a gyanúsítás összefügghet annak a cikksorozatnak a főszereplőivel, amin Golunov épp dolgozott. Az újságíró az elmúlt időszakban főként uzsorásokról és a temetkezési ágazatra rátelepedő egyik szervezetről írt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Felcsúti juhász, rendőrautóban "öngyilkos" lett a politikusok ügyeiről mindent tudó útleves..Az olajügyekben hirtelen elhalálozott emberek. Nálunk mindenki beszopja, hogy Lölőre figyel, közben az a szándékos kirakat. Mit gondoltok eg yolyan országban, ahol telefonhívásra a választási bizottsághoz mennek náci kopaszok "intézkedni" ott ha a nagyúr érdekeit sérti valami, akkor mi lesz...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.