Magyarország elutasítja, hogy Brüsszel szocialista típusú, utópisztikus gazdasági terveket léptessen életbe az adóharmonizációval és az adósság közösségiesítésével, kiáll ugyanakkor az EU-n belüli szabad verseny és szabad kereskedelem mellett - mondta a külgazdasági és külügyminiszter Budapesten, a Világgazdaság című napilap csütörtöki konferenciáján. Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy az uniós adóharmonizáció a tagállami adópolitikák egységesítésével a versenyképességet hátráltatná, az adósság közösségiesítése pedig szétterítené azt a terhet, amelyet egyes országok fegyelmezetlen kormányzása okozott. Magyarország nem mások segítségével, hanem rendkívüli erőfeszítésekkel szorította le a 2010 előtt felhalmozott államadósságot, miként az adóterhek csökkentése is a szigorú gazdaságpolitikának köszönhető - tette hozzá. Az adócsökkentések folytatását a miniszter a következő években is meghatározó feladatnak nevezte. Várakozása szerint a munkára rakódó adók mérséklése után a...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Magyarországnak egy olyan vezetése van jelenleg, mely a magyar érdekként a maga kis gonoszságait érti, és sajnos a nemzetközi egyeztetéseken a hivatalos képviseletet látja el.

Mindezeket a problémákat - mely ebből következően sorozatban áll fenn - csak egy vezetés váltással lehet egyenesbe hozni.
Ezért minden módon ennek a megvalósítására kell törekednünk, minden fellázított, értelmetlen ellenérzést merülve !
Nessy
Szabad verseny kis hazánkban! Lőrinc barátnak szabad benyújtani az igényét minden jól fizető közbeszerzésre!
durbincs
@Nessy: mint csak maguknál lent a bányába ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. October 14., 10:14
Eltörte a diák kezét a tanár – vádat emeltek ellene
Szórakozás - 2019. October 14., 08:19
Megint megbüntették a Viszkist