Agyhalottak, droidok, rasszista “nemzetizők”, provinciális hőbörgők. Szinte válogatni sem kell a Momentum főpolgármester-jelöltjének korábbi bejegyzései között, hogy ilyenekre találjon az ember. Nem meglepő fordulat, hogy a Demszky Wannabe kedvenc képviselőnknek, Judith Sargentininek is nagy rajongója. Utóbbit talán mostanra senkinek nem kell bemutatni: az Amszterdami Egyetem totalitárius rendszerek-európai demokratizáció szakáról kibukó, TEHÁT egy született semmihez sem értő, ultraliberális kókler, akinek a hulladék fércműve még középiskolai tollbamondásnak sem menne el. Mondjuk tollbamondásnak tollbamondás volt így is. Mindenki tudja: nincsen nálunk jogállam, az unió alapvető értékei, mint például a szabad nemválasztás, és a meleg, leszbikus, inter-, transz-, valamint semleges nemű, bi-, metro-, poli-, mono-, allo-, demi-, pán- és aszexuális egyének törvényes elismerése súlyosan sérülnek szerinte. Eleve paprikás lisztbe forgatjuk a halat is, és nincsen az országban muzulmán...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
OLVASATLANUL TORLENDO!
Hiteltelen forras es bekuldo!
(Forrás: latte.pestisracok.hu, durbincs által)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ahogy szokta a cenzor ennek a szaros román trógernek minden ócska hazudozását üdvözli!! =))
Nessy
@RonaGyuri: A prosti srácok sem igazán fognak az irodalmi stílusukért, és a tényekhez ragaszkodásukért Pulitzer díjat kapni! O.V. viszont majd lovaggá üti őket!
RonaGyuri
@durbincs: na látom rögtön tudtad hogy rólad van szó!!! =))
RonaGyuri
@durbincs: már megint a himringyó anyáddal keversz össze!
desir62
pesti majmok meg a fáról szakadt durbincs, na lapozzunk.
Szóra sem érdemes.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Elsőre akár releváns kérdésnek is tűnik,

pedig csak Őfenesége elmeállapotáról készült látlelet

A szeka.blog Frédije Trombitálta „Orbán Viktor megpróbálja tovább hülyíteni az Európai Néppártot” címen a postját.
A korkép első osztályú: „Bár sarokba szorították, mégis úgy viselkedik a magyar kormányfő, mintha az ellenfeleinek semmi esélyük nem lenne vele szemben. Jól tudja, hogy pártja néppárti tagságának felfüggesztése, majd azt követő uniós választások végeredménye a lehető legrosszabb forgatókönyv megvalósulása volt számára, ám ő most úgy döntött, hogy nem változtat érdemben a taktikáján, hiszen eddig ez volt sikerének kulcsa.”, azonban a kórkép annál szegényesebb.
Megpróbál rációt keresni Orbán vonaglásában. Ami akár stílusos is lehetne, ha arra gondolunk – s erre vonatkozik a kérdés is -, hogy a derék európai polgárok képviseletében az EPP is próbált valamiféle értelmet fellelni Őfenesége tobzódásában.
simmering73
A látens buzeráns durbincs, meg a prostisrácok. Neked mindegy, hogy mi van a mocskos pofádban csak vastag legyen, meleg és akkorát köpjön mint egy királykobra?
kakaósbögre
Ehh,durbincs.Ez a sejthalmaz is csupán eklatáns bizonyíták arra az axiómára hogy:"A magyar fideszesnél csupán egy ocsmányabb,butább állat létezik.A határontúli fideszes."
Desischado
Nem kell ezzel a fidesz trollal foglalkozni!
Yoda69
OLVASATLANUL TORLENDO!
Hiteltelen forras es bekuldo!
(Forrás: latte.pestisracok.hu, durbincs által)
desir62
@durbincs: te rühes, bolhás menj és szopikázd a shikari haverod.
kakaósbögre
@durbincs: Látom román,kűzdesz mint disznó a jégen.Már meg is van a hasonlóság.
kakaósbögre
@Shikari: Te meg örülj neki hogy megkaptad.Fizetsz is érte,látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.