Kevesebben kéne lennünk! A három gyerek egy hobbi. Kár gyereket szülni, mert úgyis csak teleszarják a bolygót. A magyar kormány pedig menjen a francba, hogy az ő adóforintjaiból támogatni merészeli a nagycsaládosok autóvásárlását! – nagyjából így összegezhető az a gyűlöletcunami, amit egy bizonyos Winkler Róbert médiaszemélyiség árasztott ki magából az Index címlapján. Ezzel újabb csodás bizonyítékát szolgáltatva annak, hogy a balliberalizmus és a józan ész oximoron. Mindig azt gondoljuk, hogy a liberális kútmérgezők nem süllyedhetnek mélyebbre, nem gyűlölhetik még annál is jobban szülőhazájukat, a magyarságot és a normalitást, mint előzőleg – ám mindig sikerül ránk cáfolniuk. Mindig van lejjebb. Lodgy fullfull, ha szeretsz szülni – e jópofáskodó címmel jelent meg az Index mai kezdőlapján egy autókritikának álcázott Winkler Róbert-böffenet a hétszemélyes Dacia Lodgy Techroadról. Az eredetileg a Totalcaron hódító útjára indult írásmű számunkra lényegtelenebb töltelékrészei...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ki az, aki ezt a gyerek-kakilást komolyan veszi? Ő egy humorista is, a pestisrácok biztosan tudták, de miért ne utálkozzanak egy kicsit.

Az autóvásárlási hozzájárulásban viszont igaza van, aki rászorulna egy autóra, így sem tudna belevágni. Aki igénybe veszi, a mi pénzünk nélkül is megteheti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
A prostisrácok, meg a durbincs, meg a színes, szélesvásznú teleszart pelenkája.
Sámannus
@simmering73: Úgy tesz mint ha nem a nertársnők szórnák végig az autópályát szaros pelenkával.
papa.49
@Sámannus: Pedig igen ott hajigálja el a szaros pelenkáját a gyermekének !!!
papa.49
@durbincs: Mi van téged hagyott a szaros pelenkában az út mellett a rühelke, ezért RÍSZ ENNYIRE ???
Eladott Ország
@durbincs: Ócsa, rés a falon...4.bp.blogspot.com/-hhT6ZntRcqA/T7VGdN2pESI/AAAAAAAABgc/Z0jBQulswMk/s400/%C3%A1tt%C3%B6r%C3%A9s.jpg
hir.ma/wp-content/uploads/2013/01/%C3%B3csai-lak%C3%B3park-2013-88-300x167.jpg
Megdöbbentő, hogy miért kellett feleslegesen ellocsolnia az államnak ennyi pénzt egy eleve halálra ítélt projektre. Egy átlag 50 m2-es lakás átlag 30 millió forintba került, ráadásul energiapazarló téglaházak épültek, egy darab kályhafűtéssel a nappaliban. Ez a nagy állami példamutatás. (600 ezer forintért épült fel egy négyzetméter korszerűtlen ház Ócsán!)
desir62
pestistricik meg a fidióta durbincs, nem kell komolyan venni egyiket sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.