Rájár mostanában a rúd Németországra: az egykor precíznek és szabálykövetőnek tartott mintaállam, Európa egyik vezető ereje olyan brutális gyilkosságok színterévé vált, melyet korábban csak a harmadik világban képzelhettünk el. A tegnapi nap folyamán egy 2015-ben Németországba érkezett szír férfi fényes nappal, a nyílt utcán mészárolt le hatalmas macsétájával egy német-kazah állampolgárt, pár nappal korábban egy eritreai férfi lökött egy nyolcéves gyermeket és édesanyját a vonat elé, ahol a gyermek szörnyethalt. És ez csak a jéghegy csúcsa. Folyamatos barbarizmusról szólnak a hírek, Angela Merkel pedig már csak remegési rohamaival szól bele az ügyekbe; Németországban egyre nagyobb a félelem. A mainstream média eközben igyekszik palástolni a valódi állapotokat és veszélyeket, az esetek többségében nem beszélnek az elkövető származásáról, migrációs hátteréről, inkább homokba dugják a fejüket, miközben gyomorforgató és Európában nem szokványos gyilkosságok és bűncselekmények történnek...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez a farok teljesen nem normális!!!
A srácokkal együtt!!!
Ilyen cikket, hangnemben leírni gyalázatos!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
2016 szeptemberében egy magyar nő is áldozatul esett három eritreai migránsnak. A lányt a bevándorlók a mülhauseni vasútállomáson erőszakolták meg.

2016. december: Freiburgban egy nevelőszülőknél elhelyezett fiatal afgán bevándorlót vettek őrizetbe a német hatóságok, mert megerőszakolt, aztán pedig megfojtott és a folyóba dobott egy 19 éves német egyetemista lányt.
verőce21
A németeknek persze nincs miért aggódniuk. Ezek mind egymástól független, elszigetelt esetek, a motivációik személyesek és semmiképpen sem szociális frusztráció, vagy kulturális különbségek állnak a súlyos bűncselekmények hátterében...
verőce21
A pár napja történt frankfurti pályaudvari eset országos felháborodást váltott ki. Egy eritreai bevándorlónak ezúttal egy nyolc éves kisfiú esett áldozatul...
Nem sokkal ezután pedig egy szír migráns mészárolta le karddal, német-kazah ismerősét, mindezt a nyílt utcán, a járókelők és az áldozat kislányának szeme láttára.
verőce21
A Birodalom állapotát jól mutatja, hogy a német közmédia az utóbbi kegyetlen gyilkosságról még csak hírt sem volt hajlandó adni, szerintük ugyanis az ügynek nincs az egész országra vonatkozó, társadalmi relevanciája és önmagában véve nem is nagy jelentőségű.
Olybá tűnik, mintha a németek a józan eszükkel minden túlélési ösztönüket is elveszítették volna. Simán elhiszik, amikor a médiájuk azt állítja, ne higgyenek a saját szemüknek, a növekvő migránsbűnözés, a megszaporodott hajmeresztő esetek mind csak statisztikai véletlenek. Nincs itt semmiféle összefüggés.
tulipan
@rongy@Durbincs: NA TE, tökkelütött, szaros-húgyos narancsos, ploesti bányakecós, román seggnyaló náci FÉLFAROK ! Szóval, TE is langyi VAGY? AKKOR hát, már senkibe nem lehet MEGbizni, Te bepörgott agyú senkiházi! Kell bizony az a sok a narancsos-fidessznyik ingyenélő, a Párduc meg má nincs ki vezesse ?
simmering73
@durbincs: Durbincs meg a prostisrácok. Anyádat megcsináltad már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.