Rájár mostanában a rúd Németországra: az egykor precíznek és szabálykövetőnek tartott mintaállam, Európa egyik vezető ereje olyan brutális gyilkosságok színterévé vált, melyet korábban csak a harmadik világban képzelhettünk el. A tegnapi nap folyamán egy 2015-ben Németországba érkezett szír férfi fényes nappal, a nyílt utcán mészárolt le hatalmas macsétájával egy német-kazah állampolgárt, pár nappal korábban egy eritreai férfi lökött egy nyolcéves gyermeket és édesanyját a vonat elé, ahol a gyermek szörnyethalt. És ez csak a jéghegy csúcsa. Folyamatos barbarizmusról szólnak a hírek, Angela Merkel pedig már csak remegési rohamaival szól bele az ügyekbe; Németországban egyre nagyobb a félelem. A mainstream média eközben igyekszik palástolni a valódi állapotokat és veszélyeket, az esetek többségében nem beszélnek az elkövető származásáról, migrációs hátteréről, inkább homokba dugják a fejüket, miközben gyomorforgató és Európában nem szokványos gyilkosságok és bűncselekmények történnek...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez a farok teljesen nem normális!!!
A srácokkal együtt!!!
Ilyen cikket, hangnemben leírni gyalázatos!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@durbincs: prosti srácok& durbincs :) a magyar egészségügynek,naponta több az áldozata,mint a német migráncsoknak évente,-persze arról nagy a kuss...
Cincinntatus
@csak úgy...: A német egészségügynek is!
csak úgy....
@Cincinntatus: csak nem ide jársz doktorhoz és onnan tudod?
Jozefina
Ez a farok teljesen nem normális!!!
A srácokkal együtt!!!
Ilyen cikket, hangnemben leírni gyalázatos!!!
csak úgy....
@Jozefina: na ezért "farok" a farok...,többre nem fussa néki.
man at work
Én azért utálom a négereket,, mert mások,
Nem kicsit mások, hanem nagyon.
(most vettem észre, hogy az egyik billentyűm
véres.
Lehet,hogy megöltem valakit és észtre sem vettem?
Néha előfordul.
Sajnálom!
Mit?
Mindent!.

Mindig mindent!
csak úgy....
@Jozefina: Nem migráncs volt a tettes és akkor nem is érdekes...
Jozefina
@csak úgy...: magyar magart öl nyakló nélkül az persze nem számit!!!
Jozefina
Fájj az igazság kis köcsög ugye???
Csak, hogy tovább világosodjon az elméd a skacokkal együtt:
propeller.hu/itthon/3443564-becsalt-erdobe-egy-agancsvasarlassal-foglalkozo-embert-egy-ferfi
tulipan
Na te köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ?
tulipan
No, nézzétek csak, amit ez a mocsok uszító, alapvető szerveket, úgy mint szív-és agy, nélkülöző, végletekig BUTA, Félfarok, nem hajlandó meglátni!!!
kitekinto.hu/2019/08/05/europai-ugyek/valtozoban-a-nemet-migracios-allaspont/174081/
tulipan
@Jozefina: Mért is "számítana", 1 ilyen mocsok románnak, mint ez a náci, köcsög Durbincs?
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 22:45; Magyarország szopóágon. Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a fideszes polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a fideszes polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja. Milyen ország az olyan, ahol a gyerekéért aggódó, kétségbeesett és kiszolgáltatott édesanya elfogadja az „üzleti” ajánlatot, a fideszes polgármester kijelöli a „légyott” színhelyét, a polgármesteri hivatal vécéjét.
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
Eladott Ország
Ellenben szívesen felhívom a figyelmét a gerinctelenség és elvtelenség fertőjében dagonyázó kormánypárti betanított tollforgatóknak, hogy miközben a migránsok által lángba borított, felperzselt, szétdúlt és végigerőszakolt hanyatló Nyugatról szóló színes hírekkel bombázzák az ilyen trágyára vevő széles néptömegeket napi 24 órában, Budapesten, Európa legbiztonságosabb országának fővárosában embereket lőnek agyon az utcán. Hajnali 5 és 6 óra között. Történik mindez anélkül, hogy akár egyetlen lábjegyzetet megérne a sztori a Ripostot a nyolcaskával összekötő tengelyen. Leszarom, basszátok meg, hogy Milánóban terroristát fogtak el, hogy Párizsban a muszlim terror miatt levegőt sem lehet venni, hogy a svédek holnapután kihalnak (bezzeg a migránsok szaporodnak, mint az üregi nyúl!) vagy hogy Bakondi mit álmodott a múlt héten a fizetéséért. Az érdekel, hogy miközben a Fidesz nevű állampárt egy brüsszeli késelésből is virtuális hergelő plakátot gyárt és gyomorforgató módon politikai hasznot próbál húzni (csak azért, mert az elkövető BEVÁNDORLÓ HÁTTERŰ), nincs hírértéke annak, hogy a III. kerületben lövöldöznek. Nem vagyok hülye, pontosan értem, hogy ez itt már évek óta nem újságírás, nem tájékoztatás, hanem gennyes hergelés és népbutítás. Egy ilyen helyen például soha nem indul vagyonnyilatkozati eljárás a miniszterek plebejus elnöke ellen – nem csak a csillárdos luxusrepülőzései, hanem semmi más miatt sem. A felelősségre vonhatatlanságára vigyázó oly éber fideszes mentelmi bizottság parádésan megmagyarázta, hogy miért nincs semmi látnivaló ezúttal abban, hogy Döbrögi úr az egyébiránt az ő akaratából megmilliárdosodott egyik strómanja 17 milliárd forint értékű magánrepülőgépén jár külföldre futballmeccseket nézni.
index.hu/belfold/2018/11/21/lelottek_egy_not_bekasmegyeren/
tulipan
@Eladott Ország: Igazad van! Magyarország rendesen szopóágon van, pl. emiatt is!!! Ez szintén, a narancsos népirtás részét képezi!!!
hirklikk.hu/kozelet/dobbenetes-gyogyszerhiany-1400-keszitmeny-hianyzik-a-magyar-patikakbol/353361
Eladott Ország
@tulipan: A fideszes képviselőkkel cimboráló helyi fideszes kiskirályok, szimbolikusan naponta ürítenek bele az istenadta nép szájába úgy, hogy semmi következménye nincs semminek, ellenben megfontolandó, ki hogyan száll szembe a Döbrögikkel, mert aztán megnézheti magát. Ez itt a világhírű magyar szakemberképzés ideáltipikus példája: ingyen van a diákmunka, viheted, a tied, a szart is verd ki belőle, mert ez már a középkorban is bevált. A szolga tanulja meg, hogy neki az a dolga, hogy szolgálja a kegyelmes urat, és ne pofázzon vissza. Ennek az országnak reményt és alternatívát kínálni nem a tárgyalóasztalok mellett, néhány ember által eldöntött miheztartással lehet, hanem azzal, hogy az emberek közé megyünk. Oda, ahova csak a Migráns1 közpénztévé hazugságai és a "csakafidesz" típusú fenyegetések jutnak el, ahol már mindenki elhitte, hogy ez a világ rendje. Hogy a kegyelmes urak zsírosodását szolgálva lehet és érdemes életben maradni.
tulipan
Na te, pisis köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ?
tulipan
Na te, pisis köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Nálad roggyantabb, kretén, narancsos seggnyaló, langyi lobbista már igazán nem is létezthet , ugye tudod?
verőce21
Történt egyszer, 2018 novemberében a rendőrök és a tűzoltók is nagy erőkkel vonultak ki az egyik dortmundi befogadóközponthoz, ahol egy afrikai menedékkérő késsel támadt egy másik, magát afgánnak valló migránsra. A férfi a nála lévő késsel a rendőröket is megtámadta, akik végül lábon lőtték a bevándorlót.

Ez volt az a hét, amikor németeket napokig egy wittenburgi idős férfi halála tartotta dermedt sokkban. A 85 éves nyugdíjas egyedül élt saját házában, ezért az akkor egy migránsokat segítő szervezetnél dolgozó lánya, az egyik 20 éves afgán bevándorlót fogadta idős édesapja mellé, hogy segítsen neki a mindennapi teendőkben. Csakhogy az afgánnak más elképzelése volt a segítségnyújtásról: éjjel, álmában vágta el a nyugdíjas torkát, majd az idős férfi autójával elmenekült a helyszínről!
Az bevándorló menedékkérelmét korábban Szászországban elutasították, a német hatóságok mégsem küldték haza. 2019 januárjáig tartózkodási engedélyt kapott.
verőce21
Két éve szeptemberben Lipcsében követett el egy bevándorló szexuális erőszakot egy egy kocogó nő ellen. Ugyanez év decemberében egy magát 15 évesnek valló, Abdul Mobin nevű menedékjogot nyert bevándorló halálra késelte 15 éves német barátnőjét, miután a lány szakított vele. Abdul 2016-ban illegális bevándorlóként Afganisztánból érkezett Németországba.
verőce21
Kölnben a jövő Európájának orvosai és mérnökei többeket kiraboltak és csoportosan megerőszakoltak, a német közmédia napokig nem számolt be az esetről.
verőce21
2016 szeptemberében egy magyar nő is áldozatul esett három eritreai migránsnak. A lányt a bevándorlók a mülhauseni vasútállomáson erőszakolták meg.

2016. december: Freiburgban egy nevelőszülőknél elhelyezett fiatal afgán bevándorlót vettek őrizetbe a német hatóságok, mert megerőszakolt, aztán pedig megfojtott és a folyóba dobott egy 19 éves német egyetemista lányt.
verőce21
A németeknek persze nincs miért aggódniuk. Ezek mind egymástól független, elszigetelt esetek, a motivációik személyesek és semmiképpen sem szociális frusztráció, vagy kulturális különbségek állnak a súlyos bűncselekmények hátterében...
verőce21
A pár napja történt frankfurti pályaudvari eset országos felháborodást váltott ki. Egy eritreai bevándorlónak ezúttal egy nyolc éves kisfiú esett áldozatul...
Nem sokkal ezután pedig egy szír migráns mészárolta le karddal, német-kazah ismerősét, mindezt a nyílt utcán, a járókelők és az áldozat kislányának szeme láttára.
verőce21
A Birodalom állapotát jól mutatja, hogy a német közmédia az utóbbi kegyetlen gyilkosságról még csak hírt sem volt hajlandó adni, szerintük ugyanis az ügynek nincs az egész országra vonatkozó, társadalmi relevanciája és önmagában véve nem is nagy jelentőségű.
Olybá tűnik, mintha a németek a józan eszükkel minden túlélési ösztönüket is elveszítették volna. Simán elhiszik, amikor a médiájuk azt állítja, ne higgyenek a saját szemüknek, a növekvő migránsbűnözés, a megszaporodott hajmeresztő esetek mind csak statisztikai véletlenek. Nincs itt semmiféle összefüggés.
tulipan
@rongy@Durbincs: NA TE, tökkelütött, szaros-húgyos narancsos, ploesti bányakecós, román seggnyaló náci FÉLFAROK ! Szóval, TE is langyi VAGY? AKKOR hát, már senkibe nem lehet MEGbizni, Te bepörgott agyú senkiházi! Kell bizony az a sok a narancsos-fidessznyik ingyenélő, a Párduc meg má nincs ki vezesse ?
simmering73
@durbincs: Durbincs meg a prostisrácok. Anyádat megcsináltad már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.