Elfogadta a londoni alsóház szerda este azt a törvénytervezetet, amely megtiltja a konzervatív párti kormánynak Nagy-Britannia rendezetlen, megállapodás nélküli kiléptetését az Európai Unióból. De ne örülj, ezzel még semmi sem dőlt el

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Vadállat borisz, hagyd békén a teszkómat.
Csizmás Kond
Mindenki csak a kilépéssel foglalkozik, de hányan gondoltak bele hogy miért is akarnak mindenáron megszabadulni a zuniótól ?
reagens
Fékeke! Új szót alkotott az újságírásnak csúfolt hírgyalázás!
Peller Anikó
@kond: Pont annyian szavaztak a kilépésre mint ahányan nem (egy igen pici tűrésen belül).
verőce21
Szerencséjük van az angoloknak - tudatos cselekvés volt - , hogy akkor tartották a kilépési népszavazást, amikor még nem kerültek túlsúlyba a fekák az országban! Ma már, így egy-két évvel később, nem tudnának elszabadulni, a feka szavazók miatt.
Most majd szépen újra szervezik a Birodalmat és "haváj" lesz. Ebben az USA tevőleg is támogatni fogja, az angolszász világuralom helyreállítása érdekében. (A gyerekeink majd meg fogják látni.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.