Nem ez volt a terv, és még az sem biztos, hogy megszavazzák az új Európai Bizottságot ebben a formában. Először a 444 írt róla szerdán, hogy Ursula von der Leyen a nemzetközi együttműködés - fejlesztési támogatás vagy a humanitárius segélyezés - katasztrófavédelem területét bízná Trócsányi Lászlóra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vannak veszélyei,

de valójában azért van benne némi ráció

Bár maga az ember alapvetően kifogásolható és sokan tartják provokációnak a jelölését, úgy tűnik, hogy egyelőre az új EB főnök nem dobja vissza Orbán kegyencét. Sajtóhírek szerint – bár ez nem igazán az az ágytál, amire vágyakoztak -? „Ursula von der Leyen a nemzetközi együttműködés - fejlesztési támogatás vagy a humanitárius segélyezés - katasztrófavédelem területét bízná Trócsányi Lászlóra. ”!
Nos ami segélyek, együttműködés és a fejlesztés dolgot illeti egy ilyen enyveskezű trógert nem biztos, hogy szabad a pénz közelébe engedni. Azonban a katasztrófavédelem dologban van némi ráció. Lévén, hogy erről az EU-ban csak pofázni kell, s ebben az ország nagyon erős. S hemzsegünk a szakértőkben is. Ráadásul a derék Tócsányi maga is jeleskedett a katasztrófa védelmezésben, ahogy ártunk és qurmáunk politikáját védelmezte! =))
nevemnick
Kecskére káposztát... majd még meghonosítja a narancsos szisztémát, az 500%-os felárazást

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.