A miniszterelnök beszédet mond szombaton az Atreju nevű jobboldali rendezvényen Rómában.

(Forrás: Origo)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szélső jobboldali, sőt extrém jobb!!! =)) Oda való!!!
Eladott Ország
Salvini kicsi hőse.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Orbán:" Európa polgárai akkor járnak jól, ha nem Emmanuel Macron francia elnökre, hanem Olaszországra és Magyarországra hallgatnak a határvédelem ügyében – fogalmazott a kormányfő, aki megtiszteltetésnek nevezte Matteo Salvini budapesti látogatását, hozzátéve, hogy a két ország kormánya közötti együttműködés csúcsponton van."
Hát feltétlenül az Orbán-Salvini párossal jár jól Európa, szó se róla. A szésőbalról szélsőjobbra csapódó megélhetési politikusok kizárólag jót szoktak hozni a polgároknak. Naja.
Eladott Ország
Ki is tudná jobban védeni a keresztény-kultúrát, mint egy kommunista család leszármazottja! A gond azonban az, hogy a menekültválságot nem Orbán, de még csak Salvini sem oldotta meg, sőt. Szeretnek persze erre hivatkozni, ez attól még viszont nem lesz igaz. Az olaszok esetében az „érdem” Marco Minniti egykori belügyminisztert illeti, aki a líbiai kormánnyal és a helyi törzsekkel egyeztetve csökkentette radikális mértékben az Olaszországba érkezők számát. Ha pedig a magyarországi helyzetről esik szó, sokan elfelejtik megemlíteni, hogy a menekülthullám 2016-ra mérséklődött, ami érdekes módon egybevág az EU és Törökország közötti megállapodás időpontjával. Ezt követően drasztikusan lecsökkent az EU felé a kontinens keleti részéről érkezők száma. Hogy a magyar határhoz melyik irányból érkeztek a menekültek 2015-ben? Igen, kitalálták, kelet felől. Kik is akkor Európa hősei? Inkább a kivándorláshajlammal kéne foglalkozni azzal hogy Magyarországot élhetőbb országgá varázsolják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.