A luxemburgi külügyminiszter szerint bonyolult helyzet állhat elő: az uniós államoknak egyszerre kellene büntetniük, és a NATO-tagoknak védeniük Erdoğant.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na a érdekes lesz hiszen a szír genya az oroszok támogatását élvezi, a végén még tényleg kirobbantják a III. VH.-t !!!
Peller Anikó
@papa.49: hagyni kell őket a picsába, irtsák egymást ahogy tetszik, vannak elegen. A türk Nattó tag tehát mellé kell állni.

Nem kellett volna beválogatni és felfegyverezni. Hátmég az Eu-ba. Nem való oda egy ilyen diktátor (na de mise).
papa.49
@Peller Anikó: A NATO. ba azért kerültek be mivel kellett egy ország ami délről határolja a muszkát, ez nem másért történt, arra viszont az amcsik álmukba se gondoltak, hogy a reciprok mindent felrúg amit aláírt !!!
Nem véletlenül állították le a fegyver szállításokat Törökországnak !!!
Az EU. na már csak ez hiányzik Brüsszelnek, mint ablakos tótnak a hanyatt esés !!!
Nessy
Vissza is él a helyzettel Erdogan! Pártunk és kormányunk meg lelkesen támogatja, sőt az Eu tagságáért lobbizik! Ebben az esetben nincs gondjuk a muszlimokkal!
papa.49
@Nessy: Hogy is mondta a csuti nem régen ,,más kultúra, más szokások,, most nem baj, hogy egy muszlim ország diktátorának szopja a farkát ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.