Péntek reggeltől még több katona van jelen az utcákon.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A vírus elleni védelmet nem katonák által lehet megoldani, arra viszont jó a katonai jelenlét, hogy még jobban féljenek az emberek.
Eladott Ország
A vírus ellen a dagadt debil/despota, nem az egészségügyet akarja küldeni, hanem a hadsereget. Nem az eü törvényt alkalmazza, hanem a honvédelmi törvényt, amiben pedig szó nincs járványról. Nem tesztelni, hanem lövetni szeretne. Jogi bakugrások újabb tömkelege a visszamenőleges hatályú, alkalmi rendelésre született és személyre szabott törvénykezés mellé. A katonaság a csúti zsírdisznót és az állami maffiát védi saját népe ellen! Nem értem... Miért kellenek a katonák 140 " létfontosságú magyar vállalat koronavírus elleni védekezéséhez"? Ki akarja megtámadni őket? A vírust akarják ellenőrizni, esetleg igazoltatni, és ha megfelel, akkor bemehet?
lusta
A koronavírus meglátja a matyar katonát és egyből összecsinálja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.