Holtan találták szombaton Hessen tartomány pénzügyminiszterét. Thomas Schäfer holttestét Hochheim közelében találták meg a német szuperexpressz, az ICE pályáján.

Öngyilkos lett a németországi tartomány pénzügyminisztere

A hivatalos tájékoztatás szerint

a tetthely alapos átvizsgálása, számos tanú kihallgatása, a műszaki és kriminológiai értékelések és a nyomozás eredményei alapján

Schäfer öngyilkosságot követhetett el – írja a Spiegelre hivatkozva a 444.hu.

Az index.hu beszámolója szerint Hessen CDU-s tartományi kormányfője megrendült szavakkal búcsúzott párttársától. Volker Bouffier azt mondta: Schäfert kiváló szakembernek és nagyszerű politikusnak ismerte meg, aki az egész tartomány nagyrabecsülését megérdemli a koronavírus elleni küzdelemben.

Épp ezekben a nehéz időkben lett volna rá szükségünk. (...) Éjt nappallá téve azon dolgozott, hogy a válságot financiális és szervezési eszközökkel kezelni tudjuk.

A tartományi kormányfő szerint azonban a politikust súlyos aggodalmak gyötörték amiatt, hogy ebben a helyzetben nem tud megfelelni a polgárok elvárásainak.

Csak arra tudok gondolni, hogy ezek az aggodalmak nyomasztották. Nem talált kiutat, kétségbe esett, és itt hagyott minket. Ez mélyen megrendít engem és mindannyiunkat.

Cikk- és címlapkép: a politikus közéleti Facebook-oldala

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
No a maffia nem kedveskedik nekünk ilyennel.
Sámannus
@levarosbukta: Ők pondróbbak annál
levarosbukta
@Sámannus: Ha belegyalogol OV a lelkükbe, már pedig belefog akkor neki annyi.
durbincs
@Sámannus: @levarosbukta: lehet maguk ótvare pofájátol ?
durbincs
@peterkelemen: Dőgkútas - de magának az orrából-fűlibül potyognak a csontik , ez a rúzsos @Mirabilis: meg felcsipegeti ?@Gyütt Mönt: @Sámannus: @Nyírfa: @simmering73: meg még a füleit is szijja ?+ ez lütyő @justhpeter: is ?@Jozefina: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok