Vang Ji volt kínai külügyminiszter, a Kínai Kommunista Párt központi külügyi bizottságának igazgatója európai útja során Franciaország, Olaszország és Oroszország mellett Magyarországra is ellátogat 2023. február 14-22. között.

Top kommunista vezért hívott meg vendégségbe a Fidesz

Vang Ji diplomás kommunista, meg is hívta hozzánk a Fidesz. Forrás: Euronews

Van Ji december 30-ig volt Kína külügyminisztere, két nappal később nevezték ki bizottsági igazgatónak, amivel ő lett legmagasabb rangú kínai diplomata – írja a Népszava.

A négy ország vezetőivel tartott tárgyalásai mellett felszólal az az 59. müncheni biztonságpolitikai konferencián. Ami ő mond, azt gyakorlatilag Xi Jinping elnök mondja.

Vang Venbin kínai külügyi szóvivő szerint Vang Ji meghívásra érkezik. A magyarországi látogatásra egyébként aközben kerít sort, hogy úgy tűnik, a hatalmas társadalmi felháborodás ellenére mégiscsak építhet akkumulátorgyárat Debrecenben a kínai Contemporary Amperex Technology Co. (CATL).

Forrás: Népszava
Fotó: Euronews

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@ómió: 1 eszetlen mondhat amit akar,mert megfizetik a sötétség támogatásáért,mint szópó-ómió nemzethyfelszopóturulbaszó nertársat!
ómió
@balos: Szóval, mint egy eszetlen szólaltál meg itt! Akkor, érthető!
balos
@ómió: Hát valóban szövegértési nemzethykultúrbaszó jár ide a nevedben a szopatásért!Szerintem jelentsd az ispánódnak,lesz juti falat a retyóból!Csak hogy örülj eresz lakó!
ómió
@ómió: Efftársi klotyeszlefetyelőként szoktál másokat "okítani" az "efftársi tikettre", bolsiék fajkreténje!? Tartsd meg a szokásodat! Attól "efftársiasodsz" igazán!
ómió
@balos: Rötyinyaló efftárs! Az előző, helyesen, a neked szóló válasz!
verőce21
Most Kínának nagy az arca, mert tudja, hogy Orbán és a magyar haderő, ill. gazdaság mögötte áll...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.