Ennek már a fele sem tréfa. 

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) háborús bűncselekményekért viselt feltételezett felelőssége miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen – jelentette be a hágai székhelyű bíróság pénteken.

A közlemény szerint a Nemzetközi Büntetőbíróság kérelmet elbíráló bírói tanácsa az orosz elnökkel szemben azért adott ki elfogatóparancsot, mert megalapozott a gyanú, hogy személyesen felelős ukrán gyermekek jogellenes deportálásáért és átszállításáért Oroszországba – írja a Blikk.hu

A hivatal más, magasrangú orosz politikus ellen is adott ki elfogatóparancsot, erről a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Breaking! A Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Putyin ellen

Fotó: MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / AFP

Forrás: Blikk.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@justhpeter: Milosevics is azt hitte, megúszhatja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@m73: Mert szerinted Brazíliában letartóztatják amikor BRICS tagok?
ómió
Ezt a Putyint minden áron meg akarják röhögtetni!?
kereső
Medvegyev pribék nagyon jól tudja, hogy mennyit ér a papír, csak ő arra esküszik amit az USA-ban nyomtat a jegybank.
Ezekre a papírokra támaszkodva tűzött ki vérdíjat az Olasz védelmi miniszter fejére, mert az nyílvánosságra hozta az olasz titkosszolgálati anyagot miszerint az Oroszok a Wágner felhasználásával generálják és generálták az EU-t destabilizáló menekült hullámokat. (ami a csuti hatalmának fontos pillére, ha nem a legfontosabb) A Francia és a Lengyel szolgálatok szintén megerősítették az Olasz felismerést.

Orbán!!!-és orbán bizonyára tudott erről, már 2015-ben. Bele is pirultam,amilyen káromkodást elmondtam magamban- bár sejditettük, hogy az oroszok keze van dologban.
Németh István
@Qqberci: @kereső: @m73: @verőce21: @teuton: > ti nem emberek vagytok hanem az állatnál is rosszab herék! moslék huszárok! az emberiség kíírtását akarjátok a saját gyerekeiteket, unokáitikat harcmezőre küldeni ágyútölteléknek a családotokat szátbaszatni akarjátok a moslék ukrán lengyel, cseh armadával amelyet idevezényelnének! ti förtelmek! miért nem tudtok megdögleni???
A CÉL >> az usa-nató armada eltakarodása Európából és az aljas nemzetírtó Eu. vetezetés abörtönbe >> akasztásilag! undormány takony népség!
teuton
@verőce21: Majd ha megtanulsz olvasni, utananezhetsz, kb. 130 orszag! Tehat oda putyulid be sem teheti a labat!!! Amugy sem jar nagyon sehova, az orszagon belül is bujkal mar, mint anno Sztalin. Kb. ugy is fogja vegezni, olvass utana, 2-3 napig hagyjak majd a padlon fetrengeni, mire megrohad... Ja, nem tudsz, mert te analfabeta vagy...
verőce21
Lipsik a szokásos szemptelen módon így jelezték a haragjukat.., a megmentőt próbálják elítéltetni...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok