Teljes kapituláció: a francia elnök visszavonatja a bevándorlás szigorítását, Macron retteg a szélsőbaltól és az erőszakos muszlimoktól.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
A csútkánytól még nem kért segítséget?...
Pálinkás Pál
lehet pélfát venni a franciákról...persze az origo nem említi,hogy a balhé a nyugdíj korhatár emelése miatt áll, amit a puhos megint itthon is emelni akar..
Nessy
Az Origót nem zavarja, hogy nem amiatt, hanem a nyugdíj korhatár emelése miatt áll a bál Francia országban. Nálunk is tervbe van véve a korhatár emelés, de kis hazánkban nem lenne visszhangja! A 135 droid sec perc alatt megszavazza, és máris törvényes, akár visszamenőleg is.
Pálinkás Pál
@Maccska: nem én fogok bokázni a lámpavason...
Rockxy
azért nálunk a jól sikerült kovidoltás kampánnyal sikerült néhány idősotthonnyi nyugdíjast átsegíteni a túloldalra, ami könnyít a zorbánék helyzetén, bár nem oldja meg.
és amiről senki nem tudósít, ma is csak oltottan vesznek fel öregeket az intézményekbe, aztán lehet hogy holnap már a temetést kel intézni.
ésugye előre megyünk, nem másfelé.

ja, és a franciáknál:
sun9-62.userapi.com/impg/cFaqdJFpcf5qdb51Zp5beL9d7q04qIWmJKLCbg/hIEcT-gsIy0.jpg?size=959x643&quality=95&sign=85801c24be5f25a9f7b458511df0d666&type=album
Csizmás Kond
@Nessy: Tényleg nem a nyugdíjkorhatát a probléma, ugyanis ott már évek óta hol ezért hol azért gyújtogatnak, rombolnak, szerintem inkább az a baj, hogy a háttérhatalmak nem tudták olyan könnyen térdrekényszeríteni a francia vezetést mint a németet és valamit kellett csináljanak, hogy megtörjék.
Nessy
@Csizmás Kond: Összeesküvés elmélet.
Nessy
@Rockxy: Attól függ, mivel oltották! Az elég sokan sikeresen túléltük az oltást, és tovább terheljük a tb és nyugdíj kiadásokat! Igaz, nem idősotthonban élek.
Csizmás Kond
@Nessy: ...bár az lenne... de szerintem ki fog derülni...
Nessy
@Csizmás Kond: 100 év múlva! Hiszen nálunk pl. sokkal egyszerűbb dolgok is évtizedekre titkosítva vannak.
Csizmás Kond
@Nessy: ...és nem szeretnél még addig élni ?...csak hogy megtudd...:)
Istenakinincsen
A földön már mindenhol lázadnak az emberek az embertelen kizsákmányoló rendszerek ellen. Azok is akik sokkal jobb körülmények között élnek mint mi, és azok is akik sokkal rosszabbul. Birka népnek jó ez így!?!
Nessy
@Csizmás Kond: Isten ments! 80+ évem alatt háborút, Rákosit, forradalmat, 45 év ideiglenes orosz megszállást, etc. túléltem, de a jelen rendszerből már ez is sok. Bár, sok mindenre kiváncsi lennék 100 év múlva. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.