Szijjártó Péter válaszában helyretette az ukrán képviselőt. „1956-ban hazámat a szovjet Vörös Hadsereg lerohanta. Akkoriban az egész nyugati világ azt nézte, hogy mi történik Budapesten és Magyarországon. Mindenféle támogatást ígértek, a Szabad Európa Rádió a médiatörténelmünk eddigi legnagyobb álhírét terjesztette, hogy az amerikaiak a sarkon vannak, hogy segítsenek nekünk. Senki nem jött segíteni, így akkor az én hazám 1990-ig kommunista megszállás alatt maradt” – kezdte válaszát Szijjártó

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
@KisTehen:A kakadu szófosó belegondolt mit mondott ennek ellenére a végtelenségig gyalázatos módon kitart pártunk és kormányunk az Oroszok mellett!
kereső
Pjotr! azért ebben az országban sem mindekit sikerül a primitiv, hazug dumáddal "meggyőzni". Elfelejtettél valami nagyon fontosat , te kaptál "barátság" kitüntetést , orbán meg "orosz becsületrendet" azoktól, akik azoknak az utódai , akik 1956-ban leverték a forradalmat, és ezért "hálából" meghivást kaptak , hiogy ideiglesen megszállják az országot. Te pofázol annak, azoknak, akik ezek ellen az utódok ellen harcolnak??Nem mondom, vastag bőrt növesztettél cinikus aljasságból , hazugságokból a pofádra. Te hazaáruló- te a magyarság elárulója, 1956 bemocskolója orbánnal együtt.
kereső
És a primitivek, ennek tapsolnak-, hogy egy aljas alázza Magyarországot az ilyen megszólalásaival. Nem, nem az ukrán képviselőt, az ukránokat- hanem Magyarországot.
csak úgy....
sírva ne fakadjak pötyike! hiszen a ti komcsi öseitek hívták be a ruszkikat!
vacsi
@sgl: Márpedig így volt! A nagyszüleimtől tudom, akik végig hittek benne.
Dr. Proktor
@KisTehen: Az ciki, hogy most meg a seggüket nyaljuk...
Mármint kormányunk és még páran, a feledékenyek.
Dr. Proktor
@csak úgy...: Óh, be vágynak vissza az elvtársak a szürke uniformisba a dobtárassal...
Vitya is már sokadik első titkár lehetne!
FLETÓ
Drága, Jurij! Első látásra Che Guevara jutott eszembe rólad!
Néro2
1956-ban hazámat
Neked nincs hazád te tetű - fajtádnak , hogy várbeli desznyó főnököd - szavait használjam csak off-csór bankszámlaitok
vannak.
Meg trágyagilisztáitok akik emberek fölé tolvaj lényeket ültettek vezetésnek egy trágyadombon minden szinten.
Edebácsi
Most ugyanez történt Ukrajnával. Akkor miért ez a nagy ellenkezés? neki kellene a legjobban megértenie az ukránokat!
AMORÁLISOK
hol voltál te szaros még a gólya se fosott ki , miről dumálsz ? tervbe sem voltál bohóc. olvass történelmet itt egy videó : Moszkva nem hisz a könnyeknek, 1933-1939 ig ki vásárolta fel az ukrán gabonát hol kinek adták el miért hogyan halt meg 7 millió ukrán,??? aztán pofázz senkiházi
David
@Edebácsi: - Amúgy mi értjük meg a legjobban az ukránokat, béke kell nekik, de nem merik kimondani a terrorista zenebohóc miatt.
qunta
@Edebácsi: 2 eset teljesen más. akkor bennünket a bolsevikok +szálltak. a bevonuló szovjet csapatok jó része hohol volt. a sereg parancsnoka szintén uki. kb ugyanannyira helyes ukránt mondani mint oroszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.