Homofóbok jelentették fel a szlovák- Telekom karácsonyi reklámját – számolt be a parameter.sk.

Felháborodtak a homofóbok egy Telekom-reklám miatt

A reklám egy családlátogatást ábrázol egy feltehetően saját neméhez vonzódó fiatalember szemszögéből, akit családtagjai a szokásos kínos kérdésekkel (mikor lesz már unoka, mikor csajozik már be stb.) zaklatnak.

Majd a legfontosabb kérdést a nagymama teszi fel neki az ünnepi asztalnál. Mégpedig azt, hogy boldog-e, a srác pedig bólint.

A homofób beállítottságú panasztevők azt kifogásolták, hogy a reklám a homoszexualitást propagálja és az LMBTQ+ ideológiát tolja, amivel sérti a hagyományos családokat, a keresztény értékeket, és ha ez még nem lenne elég, a szlovák karácsonyi szokásokat és hagyományokat is. Némelyek szerint pedig a fiatalkorúak fejlődését is gátolhatja a reklám.

A Reklámtanács végül arra jutott, hogy a Telekom spotja semmilyen módon nem sérti a reklámkódexet.

Forrás: parameter.sk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Nessy: lásd @Pegero: Ezek rendkívül ostoba emberek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
@Maccska: tegnap, 22:44
Abban mi a homoszexualitás reklámozása, ha egy kisfilmből kiderül, hogy minden ember egyenlőnek születik, és mindenkinek joga van a boldogságra?
Csak a nagyon elvakult szemellenzősök látnak itt kizárólagosságot, pont a szeretet ünnepének kapcsán.
Aki Én
@Nessy: lásd @Pegero: Ezek rendkívül ostoba emberek.
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 07:14
Ezt úgy érted, hogy kivonul a propaganda kommandó házhoz, lekötöznek a kedvenc TV-nézős foteledbe, és beindítják az audiovizuális erőszakot, lenyomják a torkodon a saját látásmódjukat, és te, szegény, kiszolgáltatott bamba jószág csak tehetetlenül nyeled, esélyed nincsen elkapcsolnod?
Most viszont az eszembe juttattad az úgynevezett közszolgálatit, amit újfent rengeteg közpénzzel tömtek ki, és mindent kihasználva nyomatják a kormányzati tájékoztatásnak becézett pártpropagandát.
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 07:32
Frissítsd az adatbázisodat, a telekom nem csak egy telefonos cég. Ha elégedetlen vagy a szolgáltatód szolgáltatásával, akkor válts szolgáltatót és ne engem küldözgess mindenfelé.
Ha már itt tartunk, a közpénzből fenntartott közszolgálati köztévé ne nyomasson mindenféle reklámokat, nem az a dolga, hanem a hiteles, pártatlan tájékoztatás. Ebbe nem fér bele a kormánypárt propagandája.
kereső
Én is fel vagyok háborodva, mert mérgezik az ártatlanokat, a kisdedeket- hiszen ha csak látják orbánt, na ők nem "melegek" lesznek, hanem dagadt, gerinc nélküli tolvajok. A köztévé, meg a hirtv,tv2 mindig őt mutogatja.Micsoda felháboritó dolog !
balos
Hát az itthoni tele-viziós szolgáltatók 99%a sem éppen a jó szolgáltatás irányába fejlődik!A kultúrha már rányomta a ner bélyegét!Azt nem értem,mit keresnek a reklámok például a filmek alatt kifejezetten taszítóak némelyik GUSZTUSTALAN,mint aki terjeszti!
Csizmás Kond
...minden téren minden alkalommal kelletik magukat meg a gamat szokásaikat.
almalibre
Nos ez még csak egy ártatlan áthallásos reklám. Itt még gondolhatod, hogy a srác egyszerűen még nem akar komoly kapcsolatot. De lesz ennél egyértelműbb is, mikor leszbikus pár keres lakást, kocsireklámban jelenik meg egy transzi és a háttérben egy egy hang azt mondja ne légy előítéletes; vagy egy bútorbolt, é/s-vagy egy telefoncég reklámja ahol lányok csókolóznak. És akkor még nem is beszéltem az új TV-s cégek által gyártott sorozatokról, amik a következőkről szólnak (kötelezően): híres pornószínész, híres transz izé; vagy munkatáborba hurcolt nő imitátorok; homo, vagy leszbi énekesek, vagy csak úgy „ribancok”-ról, de legalább, vagy minden esetben családon belűli erőszakról, soviniszta elnyomásról. Persze mindennek a rekrámlja egész nap megy, nehogy valaki kimaradjon a jóból...
Minden vetélkedőben, szórakoztató programban lesz LMBTQ személyiség, aki nem hagy kétséget hovatartozásáról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.