Nyilvántartásba vette jelöltként Vlagyimir Putyin hivatalban lévő államfőt a márciusban esedékes elnökválasztásra hétfőn az orosz Központi Választási Bizottság. Vlagyimir Putyint most már hivatalosan is bejegyezték, mint indulót a márciusi elnökválasztásra. A jelenlegi elnök azonban már bejelentette hogy, nem vesz részt az elnökjelöltek vitáin.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Putler nem vesz részt az elnökjelöltek vitáján. Ismerős?
Sámannus
Rosszputyin az oroszok rabságban élnek míg ilyen elvtelen gyilkosok hatalma alá kerülnek. A mi gecink is hozzá menekül, mert tőle reméli a vagyonok megtartását, ebbe rokkanunk bele mi is.
Sámannus
@Maccska: Meg a lónak a himpilimpije orosz belügy az.
simmering73
Putler nem vesz részt az elnökjelöltek vitáján. Ismerős?
Nessy
@simmering73: Nekem is ez jutott eszembe! Ő is csak a híveknek szónokol, biztonságos körülmények között, ellenzéki újságírók kizárásával! Igaz. ott már nincsenek! Miután úgyis "megválasztják", minek égesse magát?
Sámannus
@Nessy: Azé a média is olyan mintha a miénk lenne, csak ruszki szarjankókkal kitömve.
Sámannus
@Maccska: A mi belügyünk is amíg fel nem szabadítjuk őket. Akkor lesz a csüngőhasú elzavarva amikor mi is segítünk putler elzavarásában.
Az oroszok sem kultiválják ezt a tömeggyilkost, és a csüngőhasúnak is be kell letni neki is jobb lesz itthon a börtönben, mint az oroszoknál "szabadon" lapátolni a havat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.