A magyar miniszterelnök szerint az Európai Parlament igazából bolondok háza.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Mióta van joga Orbán Viktornak arra, hogy megmondja hogy Ukrajnának minek kell lenni.Más ország szuverenitása Orbánnak smafu?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Mióta van joga Orbán Viktornak arra, hogy megmondja hogy Ukrajnának minek kell lenni.Más ország szuverenitása Orbánnak smafu?
Nyírfa
Te egy személyben vagy ütközőzóna a kultúra és a kulturálatlanság mezsgyéjén. Szánnálak is, ha nem lennél olyan romlott, hogy az embernek felfordul tőled a gyomra.
Amúgy érdekel, hogy lemondasz-e magadtól, vagy ragaszkodsz a kényszerítő erőhöz.
Nessy
Ezt talán döntsék el az ukránok. Ha Orbán elvárja, hogy a mi ügyeinkbe senki ne szóljon bele, szuverenitásra hivatkozva, akkor tessék más állam szuverenitását is tiszteletbe tartani!
Sziszifusz
@KisTehen: 16:05

... de nem is Orbáné !
izéke
Támogatás
Donald Trump bátorítaná Oroszországot, hogy támadja meg a túl keveset fizető NATO-szövetségeseket
KÜLFÖLD
2024. február 11. – 08:38
Aradi Hanga Zsófia
Aradi Hanga Zsófia
Másolás

Vágólapra másolva
401

Donald Trump volt amerikai elnök, jelenlegi republikánus elnökjelölt-aspiráns egy szombati kampányeseményen arról beszélt, bátorítaná Oroszországot, hogy támadja meg az Egyesült Államok bármelyik NATO-szövetségesét, aki szerinte nem teljesítette pénzügyi kötelezettségeit – írja a Guardian.

Beszédében Trump azt állította, hogy egy meg nem nevezett NATO-találkozón egy (szintén meg nem nevezett) államfőnek azt mondta, az USA az ő vezetése alatt nem fog olyan országokat megvédeni, amelyek nem fizetnek eleget.

„Az egyik nagy ország elnöke felállt és azt mondta nekem: »Uram, ha nem fizetünk, és Oroszország megtámad minket, megvéd minket?« Azt kérdeztem: »Nem fizettek, késlekedtek? Nem, akkor nem fogom megvédeni önöket. Sőt, arra bátorítanám őket, hogy tegyenek, amit akarnak. Fizetni kell. Ki kell fizetned a számláidat”.

A NATO-országok 2014-ben, miután Oroszország annektálta az ukrajnai Krím félszigetet, megállapodtak abban, hogy megállítják a hidegháború utáni kiadáscsökkentést, és 2024-re a GDP 2 százalékát védelmi kiadásokra fordítják. Trump már 2016-os kampánya alatt is azzal riogatta a nyugati szövetségeseket, hogy az Egyesült Államok az ő vezetése alatt felhagyhat a NATO-szerződésben vállalt kötelezettségeivel, és csak azon országok védelmére kelhet, amelyek teljesítik a szövetség 2 százalékos célkitűzését.

A Nato 2022-re arról számolt be, hogy a jelenleg 31 Nato-tagországból hét teljesíti ezt a kötelezettséget – szemben a 2014-es hárommal. Oroszország ukrajnai inváziója viszont sok tagállamot, köztük Magyarországot, arra ösztönzött, hogy felpörgesse katonai kiadásait, hogy a következő években elérje a 2 százalékos minimumot. Összehasonlításképp: Oroszország 2024-ben a GDP hat százalékát költheti katonai kiadásokra.

A Fehér Ház...
kereső
Talán engedjük meg már annak a 40 millió ukránnak, azoknak a hősöknek- akik immár 2 éve harcolnak a hazájukra rontó terrorista AGRESSZOR ELLEN, hogy döntsenek a saját sorsukról, saját országuk jövőjéről. Nem te, te a "nemzethy szuverenitás" nagy hirdetője- miért pofázol bele az ukránok belügyeibe? Hiányzik, hogy onnan is pofán vágjanak már egyszer? Mégis kinek képzeled magad ?Mégis mi a lóf@xért kellene egész Európának putyinhoz igazodnia, és putyin érdekeit néznie- és eldobni egy 40 milliós nép függetlenségét? Azért mert te azt mondod? Igaz, hogy te semmibe veszed a magyar nép választott képviselőit- mert egyszerúen lex@rod ezt az intézményt, de azért vedd már figyelembe- hogy az EP egy 440 milliós uniós polgárokat képviselő testület, te meg csak itt vagy kakas- ezen a szemétdombon, amit felépitettél magadnak- hazugságokból, csalásból.
justhpeter
Tessék mondani: mint magyar miniszterelnökként ezt a jövőt szánja a kárpátaljai magyaroknak ? Ők talán "eldobható" magyarok ?
Tessék mondani: ha az Európai Parlament bolondokháza, akkor a fideSS csapata ott micsoda ?
Tessék mondani: ha az Európai Parlament bolondokháza, akkor a magyar parlament és a fideSS-kdnp 133 bátor csicskája
micsoda ?
Tessék mondani: ha már ennyire el tettszett borulni agyilag miért is nem tetszik segítséget kérni a grazi intézetben
izéke
@Nyírfa: az új képem címe háromból három :)))
csak úgy....
@izéke: 3 a magyar igazság és 0rbán lesz a ráadás!
Nyírfa
@izéke: 16.36

Láttam a mémet, nagyon tetszett! :)
Jó választás! :)) A kormány előrehozta az X-faktort, indul a válogató, csak ebbe már beleszól az eddig kimaradt kétharmad.
kereső
Nem véletlenül nevezte "ribancarcnak" orbánt a dnyiprói polgármester. Nem csak "ribancarc", hanem ribanc- putyin ribanca.
Havanagi
Úgy látom a geci dühöng.Nem is csodálom ilyen bukta után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.