Az MTI személyiségi jogok védelmére hivatkozva nem hajlandó kiadni a Demokratikus Koalíció (DK) közleményét, miszerint személyesen Orbán Viktor döntött Vásárhelyi

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nanya
@Maccska: te büdöslábú móc ! Mi is van azza l a szemkilövetéssel meg a fidesz javaslatával a tömegbe lövetéssel ,éles lőszerrel,te varánusz ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"'"Magyar Közlöny 2016. évi 122. száma, melyben az állt, hogy Orbán Viktor adott Magyar Bronz Érdemkeresztet a pedofília miatt elítélt Vásárhelyi Jánosnak (V. János), 5 évvel azután, hogy kiderült: a bicskei gyermekotthon igazgatója molesztálja a rábízott gyerekeket."'"

Nekünk a családunk az első.
Nyírfa
Ez már valami. Orbán lemond, Áder örök életig szóló javadalmazását megszüntetik, és elindul a rendcsinálás. Demokráciában ez történne. Demokráciában.
kereső
A MTI szerint sérti a személyiségi jogokat egy hir, amely megjelent Magyarország kormányának hivatalos értesitójében- a Magyar közlönyben? Kérem szépen ez a Krisztus utáni 2 évezred kretén kifogása- viccnek nem mondanám, mert annak nagyon rossz lenne.
Nyírfa
@kereső: 18.43

Európa, Kreténfalva megálló. Régi nevén Magyarország.
Nanya
@Maccska: te büdöslábú móc ! Mi is van azza l a szemkilövetéssel meg a fidesz javaslatával a tömegbe lövetéssel ,éles lőszerrel,te varánusz ?
Billibácsi
Viktória mondhatná, hogy igazából az asszony szólt neki.
simmering73
@Maccska: Tudjuk, csak az az igaz amit ti hazudtok.
Menőmanó
@Maccska: Benne van a Magyar Közlönyben gyagyás. Abban is hazudnak?
Nessy
@Menőmanó: Ne zavard össze szegényt holmi Magyar Közlönyre hivatkozással!
nemkati
@KisTehen: @Maccska: Nem tudom, Kálmán Olga mikor hazudott, de a Magyar Közlöny bezzeg nem hazudik.

www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/mk16122.pdf

12573. oldal alulról a 2.
csak úgy....
viktor a király erisztette szabadon és punk tum! de ti @KisTehen: @Maccska: pedók ezért szeretitek az uratokat..
nemkati
@csak úgy...: Már eleve azért helyezték át Bicskére, mert felmerült ellene a gyanú hogy vannak pedofil hajlamai, de azt akkor elsikálták és inkább áthelyezték. Aztán 2011-ben újra, és újra elsikálták. Tehát ez a V. János nevű Várhelyi nem volt patyolattiszta, amikor megkapta a bronz érdemkeresztet, érthetetlen ez a méltatása "a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként". Ezután pillanatokon belül kirobbant a harmadik botránya, de ez sem volt elég, aki takargatni próbálta a bűneit, azt is kegyelemben részesítették. Ez így együtt ékes példája annak, a Fidesz mit kommunikál kifelé, és a háttérben mit tesz, mit is csinál a szájából.
Nanya
@Maccska: mert a rendőröknek meggyespitével kellett volna a kőzáporra válaszolni ? te senki házi hazug idióta ?
Ha én akkor,ott rendőr vagyok pár darab kődobálóval kevesebb lenne.
balos
@Nanya: Ez még ahhoz is ügyetlen,hogy azt is magában tartsa!Kell a hely szarnak!
Nanya
@Maccska: te moslékos dézsa ! tudsz olvasni ?
kuruc.info/r/7/74812/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.