Donáth Anna, a Momentum elnöke a Facebookon reagált arra, hogy az ügyészség gyanúsítottként idézte be Iványi Gábort. A Momentum elnöke szerint az

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Megy a kapkodás Iványi nagyon is ismeri az Orbán családot, régen nagyon jóban voltak csak hát Orbán nem tűri ha ellent mondanak neki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
ne tessék elfeledni, mint mondott varga ... az ügyészség független, polt nem ura az ügyészségnak
Nyírfa
Ha szerveztek Iványiékért felháborodástól indulatos tüntetést, jövök.
szaboria1
Megy a kapkodás Iványi nagyon is ismeri az Orbán családot, régen nagyon jóban voltak csak hát Orbán nem tűri ha ellent mondanak neki.
balos
@Nyírfa: Az utca a miénk,a véderőszakosok pedig csútiék!
szaboria1
@KisTehen: Mi van most meg elhiszed mit mondott a Varga?
Billibácsi
Köpcös adhatta ki az utasítást: Iványit el kell tüntetni!
Géza
Egy embert, aki gyanusítható a közpénzek ellopásával, a dolgozói nyugdíjjogosultságának elsikkasztásával, mi másképp hívnának, mint gyanusítottnak.
Nyírfa
Orbán, pervüly vengerszkij imperator mindenkit eltetetne láb alól, aki ellene szegül.
A mai napig nem tudjuk, ki ölette meg Váradi Andrást, Welsz Tamást, Homonnay Gergelyt.
A megbízó ugyanolyan bűnös mint az elkövető. És mindig van következmény, csak nem tudni, mikor és miként élesül.
kereső
@Géza: Mivel a vád egyenlőre- titkos/ nem ismert, nem kellene már az itéletet is meghozni. Ez nem"A Tanu"
kereső
Gazdasági igazgatóját a biróság szabadlábra helyezte...
Géza
@kereső: Olvasd el a cikket és már tudod is a vádat. Nem annyira bonyolult ez. Szóval egy tolvaj lássa megvádolt ról beszélünk.
kereső
@Géza: olvasom." Március végére gyanúsítottként idézték be a 72 éves Iványi Gábort. Nem tudni, hogy milyen ügyben, milyen vádak mentén. Csak azt tudjuk, hogy az ügyészség vezetője, Polt Péter most is politikai megrendelést teljesít."
kereső
@Géza: Sőt:"A Fővárosi Nyomozó Ügyészség március 28-án, csütörtökön 9 órára gyanúsítottként idézte be Iványi Gábort, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) elnökét. A gyanúsítás részleteiről nem közöltek információt – olvasható a vallási közösség közleményében."

Mondom, hogy ez nem a Tanu...Virág elvtárs: Mi egy nagyon szép vallomást várunk magától, Pelikán elvtárs! Pelikán: Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet! Virág elvtárs: Ejnye, az ...
Maccska
@kereső: ez az egyház egy maffia szervezet,amely iványit használja fel a pénzek lenyúlására.
A szereplők közül iványi egy együgyű faszkalap.Az igazi bűnözők meg fogják úszni és rá fogják fogni a balfasz iványira a bűncselekményeket.
Mondjuk iványi sem teljesen normális,hogy nem jött erre rá.
Őrnagy
Azt hittem, hogy az Isten szolgáit csak a Jóisten idézheti be. De akit a Jóisten magához szólított eddig az nemigen tért vissza onnan.
kereső
@Maccska: Kevered a hitgyülivel...és tájékozatlan vagy a témában, mert ha ismernéd a MET és az Oltalom tevékenységét, akkor még csak véletlenül sem irnál ilyet.
Géza
@kereső: Ami hihetetlenül rontja nálad az objektivitás látszatát az első körben az álnaivitás. Nem tudod, mit követhetett el, amikor ezerszer leírták? Söt. A társait konkrétan csalással vádolják. A másik, ahol kilóg a lóláb, a tények helyett a sajtó demagóg találgatás a inak a tényként kezelése. Polt politikai megrendelést teljesít. Tessék, bizonyítás be! Iványi 72 éves. Ez hol releváns információ egy családnál, ha csak nem az olvasók befolyásolása a megvádolt mentegetésére. Szóval, hiteltelen vagy.
Géza
@kereső: Elnézést kérek, néhol a helyesírás ellenőrző bele indított a szövegembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.