Varga Judit őszintén vallott az elmúlt években átélt borzalmakról. Elmondása szerint volt férje, Magyar Péter nem csak nála alkalmazott lelki

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Rohadt undorító nő vagy, hogy még a gyerekeidet is képes vagy belekeverni ebbe a mocskos kitárulkozásba. Ilyet egy intelligens ember nem tesz meg. Ócska faluvégi balhé amit tényleg az a szemét rogán ír neked, persze orbán utasításait figyelembe véve, hogy a volt férjedet lejárassák, mert a dagi nem tűri ha valaki szembeszáll vele vagy a rendszerével. Egy aljas dög vagy amiért még mindig ezt az ócska bandát véded.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Rohadt undorító nő vagy, hogy még a gyerekeidet is képes vagy belekeverni ebbe a mocskos kitárulkozásba. Ilyet egy intelligens ember nem tesz meg. Ócska faluvégi balhé amit tényleg az a szemét rogán ír neked, persze orbán utasításait figyelembe véve, hogy a volt férjedet lejárassák, mert a dagi nem tűri ha valaki szembeszáll vele vagy a rendszerével. Egy aljas dög vagy amiért még mindig ezt az ócska bandát véded.
Aki Én
Remélem egyszer megkérdezi majd az anyját, hogy miért tette ki őket ennek évekig.
Géza
Ez a történet egyre gusztustalanabb. Miért nem rendezik el otthon?
Horizont
Atyavilág mi jöhet még? Engem nem érdekel a házasságuk a fröcsögésük, rinyálásuk.
A közéletben betöltött szerepe érdekelne. Miért adott kegyelmet?
Mi a helyzet a Pegazussal? Mi van Völnerrel? Miért mondott le? Magától vagy lemondatták?
Ezekről pofázz Jucus.

Elege van a fiának??? Érdekes az instán láttam, hogy Dubajba nyaralt Magyar a 3 fiával karácsonykor, később leszedte a képeket.
Nessy
Kéretik a gyerekeket ebből a sárdobálásból kihagyni!! Ez már intelligencia (nem diploma) kérdése!
Cherry
Micsoda egy riherongy ez a nő, de kijön az igazság,
Cherry
Eddig nem volt baja az Apjával csak most? na riherongy megérdemled, de egy nap minden világos lesz...
Méhes
mi jön még? familia, osztálytársak,postások,bolti eladók igazából aki él és mozog
Aki Én
A fidesz bárminek képes, hogy elterelje a figyelmet a brutális korrupcióról.
A családbarát kormány a gyerekeket sem kíméli.
Nyírfa
Bennem az a kérdés fogalmazódik meg, hogy ki nevelte eddig a gyerekeket, mert Judit "rettegésében" úgy otthagyta a sárcokat a férjére, amikor menekülhetnékje volt, vagy éppen Brüsszelben dózerolta a demokráciát, avagy Gulyásnál iddogált, hogy az éppen az ő felelőtlen, hanyag szülői attitűdjét támasztja alá. Ha Magyar veszélyt jelentett a családra, akkor Varga, a gyermekei gondatlan veszélyeztetése miatt felelősségre vonható.
Ráadásként, azzal, hogy besimerte, ütötte, rugdosta a párját, üvöltözött vele, éppen az áldozati bárány szerepét nullázta le, sőt, tette szánalmasan nevetségessé.
Jó döntés az asztalos mesterség OKJ-s kitanulása, legalább nem az embertásait fogja fúrni, és végre haszna is lesz belőle a társadalomnak.
Őrnagy
@Nessy Gyagyás: Pukkadnak ki sorban a lufik. Hiába dolgoznak annyit az agyhúhyköves elmeroggyant seggfejek az áldozathibáztatáson, a igazi igazság ott derül ki, hogy hol élnének inkább a gyerekek! A gyerkeket se a Rogán műhely, se a Sorosbárköcsögok nem tudják befolyásolni, ha egy gyerek a koránál fogva már eldöntheti, hogy hol élne inkább, az ott fog élni amit ő választ szabadon. Márpedig a gyerekek már el tudják dönteni, hogy hol is van számukra a testi, lelki terror, amibő bőven elegük van!

A bulvár sajtónak természetesen illik kihagyni a gyerekeket a sárdobálásból, de a gyerekeket akkor is érinti a szülök közötti helyzet, ha azbba senki nem akarja őket belekeverni, és egyik szülő se kívánja a gyerekek életéből a másik szülőt erőszakkal kizárni.
Méhes
@Őrnagy: írd ezt meg juditnak ő kezdte a szardobálást no meg pedofil simogató ugye ezt tudjuk
Őrnagy
Szomorú dolog, ha egy gyerek nem tud felnézni az apjára és együttélni vele, hanem inkább menekülne tőle, de egy nárcisztikus pszichopata apa esetében ez hiába sajnálatos, eléggé megérthető hiába dolgoznak az agyhúgyköves elmeroggyant áldozathibáztatók az anya befeketítésén. És ez természetesen fordítva is igaz, ha a helyzet fordított.
Ebben a sajnálatos esetben úgy tűnik inkább az apa a hunyó, akitől a gyerekek menekülnének.
vacsi
Lassan az egészből nekünk is elegünk van...
Őrnagy
@Méhes Gyagyás: Én úgy értesültem gyagyás, hogy Petya készített titokban otthon hangfelvételt (emberhez méltatlan, hitvány módon), és addig provokálta a feleségét, amíg az mondott valamit az erőszakoskodó kérdéseire! Ha neked ez úgy tűnik, hogy a feleség kezdte a sárdobálást,, ráadásul még pedofilsimogatónak is tartod, akkor te egy rögeszmés, menthetetlen agyhúgyköves elmeroggyant seggfej vagy a megítélésem szerint!
fideszes gyökér
@Őrnagy: @vacsi: melyik pártra kell szavazni, hogy jó legyen?
Nessy
@Őrnagy: Gyagyás a kedves családja. Ezt nekik mondhatja, ha így nevelték, erre tanították
Őrnagy
@Nessy Gyagyás: Sajnálom gGyagyás, megértem, hogy fáj neked az igazság, de semmi kétségem, hogy egy ócska "messiás" hívő agyhúgyköves elmeroggyant áldozathibáztató vagy! Nézz szembe a valósággal buta nyanya.
Őrnagy
@fideszes gyökér Gyagyás: Az a párt még nem jött létre. Sajnos meg kell várni, amíg lesz olyan! Addig marad az a választási lehetőség, hogy kinek melyik tűnik kevésbé rossznak. A parttalan gyűlölködés viszont nem vezet semmi jóra.
Nyírfa
@Nessy: 13.33

A napokban írtam a szeretetet nélkülöző gyermekekről, akik, ha nem találkoznak az életük során egy meghatározó pozitív mintával, akkor nagy esélyük van orbánokká, varga juditokká válni, de, hogy maradjunk a közelben, van itt is példa a torz személyiségekre, lásd shikarit, a gyagyást, a tehénkét és a társaikat , mind a kisnyilasok portájáról, a fidesz által pénzelve, persze a közösből.
Egyetlen dologtól szenvednek, ha nincs visszajelzés a gondolatnak nem nevezhető firkálmányaikra.
Tudom, hogy te még őket is emberszámba veszed, pedig nem érdemlik meg, rájuk már nem lehet sem szép szóval, sem logikával, sem indirekt neveléssel hatni, mert felemészti őket a saját erőszakenergiájuk.
Lennél kedves vigyázni magadra, hogy csak őket, de téged ne!
Nessy
@Nyírfa: Tudom, ez nálam szakmai ártalom. Az illető jól nevelt, kulturált reakcióját olvasva nekem is eszembe jutott professzorom mondata. A nem ön és közveszélyes a beteget meg kell hagyni a saját világába, kevesebb vele a probléma!
De volt, hogy néha kedvesen szép szavakkal csodát lehetett tenni, ha csak rövid időre is.Ez esetben viszont tényleg reménytelen, csak a gyűlölet, gormbaság lett nagyobb részéről.
Őrnagy
@Nyírfa: @Nessy: Az aljas áldozathibáztatókhoz nem tudok szépen szólni!

"Épeszű és bármilyen alacsony szintű, de létező erkölcsi mércével rendelkező ember nem veszi fel a feleségével, három közös gyermekük édesanyjával folytatott beszélgetését és nem tárja azt a nyilvánosság elé. Aki ilyet tesz, az minden tisztességes embernek politikai hovatartozásra való tekintet nélkül nemkívánatos személy kell, hogy legyen”.

Aki nem így gondolkodik, az számomra nem tisztességes ember, és részemről nem számíthat semmilyen tiszteletre!
Nyírfa
@Nessy: Ugyanezt a tanácsot kaptam, amikor megkezdtem a munkálkodásomat a pszichiátrián: beteggel nem vitatkozunk, nem győzködjük. Szerencsére elég nagy fantáziám van, így olykor kész regényeket írtunk egy-egy , a valóságot a képzeletével keverő, felcserélő beteggel.
Azért a történetnek próbáltam olyan folyást adni, ami közelebb visz a valósághoz, de csak óvatosan, nem rontunk ajtóstúl a házba.
A szép szó, a figyelmesség, A Figyelem a mindennapunk részévé kéne, hogy váljon.
Nessy
@Nyírfa: Akkor, mint kolléga tudod miről van szó! A szép szó, figyelmesség, empátia mára kiveszőben van ebben a gyűlölettel teli kis országban. Üdv. a klubban! :-))))
Ezeket a tulajdonságokat remekül használtam a hospice önkéntességem idején is.Olyan beteget is szóra bírtam, aki napok óta nem kommunikált igen, nemen kívűl.Egy óra múlva Velencében jártunk!
Nyírfa
@Nessy: 21.07

Volt egy fiatal férfi az osztályon, az állapota a nagyon súlyostól a kezelhetőig , folyamatosan változott. Több lélekemelő emlékem is van vele kapcsolatban: az egyik nemcsak engem lepett meg. Sokadmagammal tértem vissza egy kirándulásból , amelyet vita előzött meg, volt, aki helytelenítette, hogy egy törékeny fiatal nővel kiengednek egy csomó ápoltat a házból.
Fáradtak voltunk - hegyen jártunk, órákig gyalogoltunk -, kipirultak, amikor elég nagy zajjal becsörtettünk, nemcsak az ápoló személyzet jelent meg kíváncsian. Az ajtóban ő állt elöl, mosolyogva, és amikor odaértünk hozzá, magához ölelt minket, sorban, mindannyiunkat.
És nemcsak ezt az emléket őrzöm.
Nessy
@Nyírfa: Igen sok szép, és sok fájó emlék maradt meg. Bár én később már gazdasági vonalra tértem, de amitt akkor megtanultam, az jó volt, amikor 51 válogatott férfinépnek voltam a főnöke. Betegekkel, indultam, és betegekkel zártam több mint félévszázados munkás évemet.
Nyírfa
@Nessy: 2201

Tartalmas életed van.
Cherry
Most tudta meg szegény milyen volt az Apja,, a retkes kurv@ ma bevallotta ő ütötte az exférjét na erre varjatok gombot, szuper fidesz húzás az egész, tudták a sok hülye nőt ezzel etetni, ekkor Jokert egy jogász M,Péter biztos nem adott a kezükbe,, Retkes mocskos kormány mást nem is várni tőlük
Nessy
Nincs mindig közelben egy vak komondor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.