A Debrecen tegnap a Nagyerdei Stadionban lett bajnok. Miniszterelnökünk is tiszteletét tette a meccsen, ám a publikum egy része nem örült neki.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Füttyögők levidejózva, rabosítva, Q7-es próbaútra jegyet nyertek...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
És mindezt Debrecenben, Lalikirály vezérőrnagy fellegvárában? Hajjaj... Majd lesz kapsz, amiért nem tud a csőcselék közt rendet tartani :-)
Pálinkafőző Rézüst
Füttyögők levidejózva, rabosítva, Q7-es próbaútra jegyet nyertek...:)
mekkelek
Hálátlan, tiszteletlen hazaárulók!!! Minden magyar nagyszerű vezírének a lábnyomát kellene csókolgatniuk és imába foglalni a nevét!
joopapa
Hogy merték kifütyülni ezt a "naaaagy formátumú, aranylábú, szabadságharcban edződött mini elnökünket :-))) Majd lebontassa azt a nagyerdei "futballszentélyt" dölyfös haragjában azt nézhettek :-))) Ilyen hálátlan emberek meg sem érdemlik se a stadiont, se a viktorkát!!
silber13
@A Tündik bündije: Lalikát - a családban történt sajnálatos események óta - a hírek szerint Pesten eszi a fene. Hát ezért cincognak a debreceni egerek!
Hellcat
Ez van amikor nem seggnyalókkal van körbevéve...
Fradigege
Majd kapnak a fejükre. Egy cigányt nem lehet csakúgy kifütyülni. Felcsúti géniusz.
Senara
Nem a kifütyülést hallgatom megrökönyödéssel , hanem a születésnapi köszöntést .Irány az ötvenes évek .
bencemacska
Kifütyülni, mikor ő a LEG...

Miniszterelnökök közt a legjobb focista, futballisták között a legjobb mini elnök!
naaki
A szpíkert minimum egy Kossuth-díjjal kell kitüntetni, mert ilyen szépen, mosollyal a hangjában és leginkább őszintén még senki sem köszöntötte fel Viktort egy stadionban. A füttyögők és az ajvékolók pedig számíthatnak némi munkahelyi elbocsátásra és közmunka alóli felmentésre. Mert Magyarország jól teljesít és Orbán Viktor nem köcsög. (Az utolsó mondatnál figyelemmel voltam az AB döntésére és nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni a Propellert.)
nyanya001
Micsoda renitens népség gyűlt ott össze ? :D
Ez a hála ? :D
bretagne
@Horizont: Nekem is!@silber13: Ott volt Kósa is!!! Láttam mögötte vigyorgott!
Dr. Felipe
Rákosi bolsevicctor elvtársat kifütyülték 51. születésnapján? Hallatlan. Támad a Bilderberg Bajnai reakció. Támadják vicctort és a zországot.

Azonnal békemenetet Debrecenbe. "Ének szó és tánc köszöntse" bolsevictor elvtársat 51. születésnapján.
Éljen a párt, éljenek a munkásőrök, hajrá Csepel.
Mobil123
@Horizont: Azért ez is mán jól esett a lelkemnek :-))))
bakegya
-és?-angyali hisztivel tűrte-na majd üzen ezeknek is!
csipke jános
@joopapa: Nem tudtam volna szebben megfogalmazni! Köszönöm, minden érző ember nevébe!!
Mobil123
@Horizont: Naaaa Te kis telhetetlen. :-DD (A TEK vigyázz rá még a légy se szarhatja !)
Mobil123
@Horizont: Nincs annyi vér a pucájában hogy olyan helyre bemenjen ahol nincs TEK vagy cöf. Tudja nagyon jól és ezek után meg csak felfogta a hangyányi agyával hogy valami nem kerek körülötte.
Mobil123
@Horizont: Pedig ő látta magát egy velencei tükörben a vicc szerint:-)))))) )))))) A politikusaink még talán borotválkozáskor sem néznek a tükörbe!
Mobil123
@bencemacska: És egyiknek sincs borotvakése, hogy összekaszabolja legalább a pofájukat egy picit??
dömdödöm
Nagy dicsőség nyerni egy megye II színvonalú bajnokságban .
Megint az van amikor ünneplik gyakorlatilag a nagy semmit :-((((((
dömdödöm
elzavarnám mind dolgozni ( ha lenne hová ) ,amatőr színvonal ,amatőr bajnokság , munka mellettt ingyen vagy párezerért lehet csinálni hobbiból :-(
perfekt
Kérem tisztelettel ilyet még csak fel is tételezni--hogy kifütyülték?---sok helyen az a tetszési index.Mit kifütyülték ?Ünnepelték:-))
libelle
@Horizont: a bekamenetesek elvoltak mással foglalva, igy nem tudták megtölteni a stadiont. Na lessz ezért megtorlás. vikike rögtön bevitette lóarcúzsótit raportra. Micsoda alaptörvényt sértö magatartás egy államban ahol az államforma stadion. Pfui
silber13
Különben is mi a fenét keres itt egy evakult Vidi rajongó a Lokisok között Örüljön ,hogy megúszta füttyel!
kukac50
Ez még csak a kezdet,ez már haladás.
joopapa
@bretagne: Ki látszott a feje a viktorka segge mögül?:-)))
jancsik68
Fel kellett volna tenni a koronázó palástot,a koronát,s kézbe az ország almát,s ez a fránya banda nem fütyürészett volna.A királyt nem lehet megalázni, csak földig hajolva tisztelni.Hol volt a 2/3? A kocsmákban!!
bakegya
@miazavalami: egyetértését erősítette meg a vesztes második vil háb.emlékmű állításáraés még kifejtette mitől angyalok ajelen magyarjai-
Aki átírja a történelmünk-angyalka képében tetszelegve-hát így röpköd fölöttünk,mint a gólya fof a levegőben.Már -már érinthetetlen.
m.macskosz
@perfekt: Nekem történetesen herótom van Orbán Viktortól, de az a fütyülgetésféle,
egyáltalán nem biztos, hogy kifütyülést jelentett. Egy focimeccsen ez akármit is jelenthet.
m.macskosz
@amaramaistanna: Gondolod, hogy ettől magába szállna, hamut szórna a fejére,
szétosztaná a vagyonát a szegények között, bevallaná a hibáit, bűneit?
perfekt
@m.macskosz: Tudod az a helyzet--van aki akkor is azt hiszi,hogy ünneplik--mikor csúfolják.Lemerném tenní a nagy esküt --hogy valóban így is gondolta--Eszébe nem jutott.hogy mást gondoljon
silber13
@bretagne: 14?02-re: Érthető. Most tanulják, patália esetén hogyan kell a másik háta mögé bújni! Aztán cserélnek.
nusika
Csak neeem??? Ez már disznóóság! :)))))
amaramaistanna
@m.macskosz: Nem hiszem,de felbosszantaná!
Tulipánfa
Teljesen égő. Ennek az embernek az igazán "fontos eseményekre" van ideje. Mindenhol ott van ahol oszthatja az észt, érmeket, ahol visszaszólásra nincs lehetőség.
Bezzeg politikai ellenfeleire nincs ideje.
EcsiAntal
@Horizont: tévedsz mert 2.2 millióan rá szavaztak --4 millióanak meg jó ahogy van azért nem ment el --ha rossz lenne elment volna ellene szavazni---tehát 6.2 millió akinek jó a balos hazaáruló --tolvajok nélkül.
szjupermen
@EcsiAntal: Te melyik országban élsz? Vagy csak kiszúrták a szemed és vak vagy? Netán lefizetett a Fidesz? Rosszabb esetben tagja vagy? Mert aki ezt írja: "balos hazaáruló --tolvajok nélkül." az vagy megfelel az előző feltételeknek, vagy egyszerűen sík hülye. Aki a Fidesz hazaárulása és rablása után a balosokat emlegeti, az egyszerűen agyament.
coyote3
Jó tudni, hogy a zemberek szeretik :))))
micfild
Szerintem azt hitte ünneplik.
sőt.. mindig azt hiszi,
Sokáig úgy gondoltam.. szinte mindenért ő a felelős ami az országban történik,,, Ma már azt gondolom, nem feltétlenül. Jó szónok. Jól el tudja adni a népnek az összes zagyvaságot és marhaságot , szemétséget, pénzlenyúlást, rablást, csalást... amit Valakik le akarnak nyomni a torkunkon. Szó sem róla, jól meg is fizetik érte...
Nem véletlen, hogy ő van ott, ahol van... és még lesz is nagyon sokáig. Ő az akinek hisznek a birkamenetelők és rá szavaznak. Kritika nem érheti.
A Zemberek szeretik. Ez van!
Szép napot
bretagne
@joopapa: Azért ő nagyobb (magasabb) annál, hogy ne látszódjék ki!
nezelodo
@EcsiAntal: Tudod, ahol demokrácia van, ott a megválasztottak nem szelektálnak tovább, kik szavaztak rájuk és ki nem. Ugyanolyan tisztelettel beszélnek a rájuk szavazókról, mint az őket nem kedvelőkről. Persze ez a dakota politikai kultúrába nem fér bele. Természetesen a nem rájuk szavazók adójára is számítanak a híveik jutalmazásánál és a zsebtömésnél, ez is az ő kultúrájuk része.
nezelodo
"amaramaistanna
Valaki elküldhetné neki a felvételt!"

A környezete gondoskodik róla, hogy megóvja a valóságtól! Volt már ilyen, aztán ha mégis szembesül a valósággal, már késő, de ez együtt jár a csalhatatlansággal.
mate03
@perfekt: Tudod ez olyan volt mint az egyszeri játékvezető.Hülyézték ö pedig vigyorogva kőrbe szaladt a pályán. csak épp azt nem ordította, hogy én vagyok a hülye,én vagyok a hülye!
bretagne
@silber13: Cserélgessék csak egymást, mintha gatya lenne!
tavaszi
@EcsiAntal: ...reménytelen próbálkozás ...de igazad van . ráadásul Meseházi elvtárs is azt mondta aki otthon marad az a fideszre szavaz. ergo több mint 2/3-ad ...a választás a fidesz mellett. ...ami a felvételn a füttyöt illeti az m,eg ajátékvezetői ténykedés maradéka ...elenyésző...de van akik ezt is kifütyülésnek érzékelik. de ez igy jó...az sem kell hogy mindenki szeressen ...mindenkit. ...pont elegek vagyun...és leszünk, minden fontos választáson.
silber13
@tavaszi: Egyre aggasztóbb az állapotod. Szaggatottan nyögdécseled a dili szövegedet Több a pontok tömege, mint az értelmes szavaké. Nem kéne valamilyen gyagyászhoz bfordulnod?:-))
magyarbakancs
Mért kellet a helyi bemondónak be mondani ,hogy isten éltese születés napján a miniszter elnök urat?
Talán nemzeti ünnep lesz vagy mi a franc?
Magyar foci színvonala a bányász béke segge alatt 10 K-re.
naaki
Megnyugodtam. Mégis van olyan kommentelő, aki a videóban elhangzó születésnapi köszöntést és az erre elhangzó fütyülést nem hozza párhuzamba, hanem a bíró tevékenységének a kritikájaként értelmezi. Mesés. Azt hiszem itt az élő példája az elvakultságnak, a hazugsággyártásnak és az agy halálnak.

Más. Az a felfogás, hogy azok, akik nem mentek el szavazni, a Fidesz ténykedésével értenek egyet, egyszerűen marhaság. Nincs az az épeszű ember, aki ezt elhiszi. Egy elkötelezett szavazó - legyen az jobb vagy bal oldali - elmegy szavazni, mert úgy érzi, hogy le kell adnia a voksát, hogy az a párt biztosan nyerjen. Aki nem ment el, az azért nem szavazott, mert egyszerűen tele van az összes nemi szerve a pártokkal és úgy globál a politikával. Ebből azt leszűrni, hogy aki nem ment el, az a Fideszre szavazott...ez is marhaság. Ennyi erővel azt is mondhatjuk, hogy az MSZP-re vagy a Jobbikra szavaztak, akik nem mentek el.

Még csak annyit, a 2/3 az nem 2/3-ad. Remélem érted.
Mdrtrszpt
Orbán takarodj! Munkát kenyeret, orbánnak kötelet!
Grafix69
Hofi Géza után " Az egyik képviselő azt mondta a FIDESZ kapja be. Polgártársak nem kell ilyen csúnyát mondani , cizelláljunk . Még választani sem engedtek nek , lehet ezt igy is a FIDESZ kapja be vagy ...nyalja ki:))"
kórókárókatona
@Mdrtrszpt: sommás kívánság , kicsit ordenáré , szerintem választáson könyebb leváltani bárkit ,mintsem halálbüntetés lehetősége nélkül ,csak úgy felakasztani. Provokatőrnek képzellek, csúnya dolog. (ezzel a szlogennel bukta el a baloldal a választást : orbánnak menni kell-orbán menni fog . Nem ment , sőt ujabb 8 évig lesz. addig végig ezt fogod szajkózni? Nem kéne , mert semmi értelme.
nezelodo
@tavaszi: Díjazom a szemlesütős, pironkodós dakota szerénységedet!!
pesti
Nem most kellett volna.A választáson lett volna rá igény!!!Most már csak b@szh@tyuk!
Dr. Felipe
A fideSS idióták szerint ez baráti fütty volt. Hihetetlen hogy mindenben megtalálják az ideológiát. Tiszta 50 es évek.
szandokan
@Dr. Felipe: Ebben nagyon tévedsz. Néhány idióta kifütyülte, ennyi, és nem több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.