A Puskás első félidőben két kispesti hibát kihasználva lőtt kettőt a vendégeknek. A meccs nagy kérdése volt, hogy elegendő-e a Felcsútnak, ha elkapálják a fővárosi csapatot. Hiába játszottak jól, az MTK betlije miatt kiestek. A Honvéd még szépített, de ez nem osztott és nem szorzott már.

A Vasas játékában nem volt benne a gól. A játékosok körülményesen és sok hibával játszottak, az MTK sokkal jobb volt. Különösen Vass Ádám megmozdulásain látszott, hogy ez egy más dimenzió. Aztán jött a meglepetés: Vida Máté olyan negyven méterről rászúrta és a kint álló Hegedüs felett a kapuba zúdult a labda. Mit gondolt a kapus, amikor kint kolbászolt? A brutális közhely ismét ül: a focit gólra játsszák. Ez a továbbiakban még inkább érvényes volt, az MTK visszaesett, a Vasas meg elkezdett focizni és rúgtak még egy gólt.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kiesett Felcsút. Erre mondja az ateista van Isten !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Már a bekerülése is gyanus volt!!! Így is próbálkoztak mindenféle trükkel, hogy győzzőn a kirakat csapat!!! Puskás szégyenei!!! Az egyik játékszer bedőlt!!! Most majd jönnek a többiek!!! Végül orbán is bukik a saját kakijába!!!
Hellcat
Arra fogadtam, hogy elbundázzák a két meccset...ha bejön nyerek pénzt ha nem akkor kiesik a Gyakadémia...a mix elment de még így is boldog vagyok :D
Peller Anikó
@Hellcat: nem a két meccset bundázták el. Hanem a Kisvárdát.
Hellcat
@Peller Anikó: Láttam...ma reggel...Kisvárda meg kap új stadiont...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.