Bernd Storck szövetségi kapitány szóban megemelte a kalapját a magyar labdarúgó-válogatott előtt, amely 3-3-as döntetlent ért el Portugália ellen, ezzel veretlenül és csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe a franciaországi Európa-bajnokságon.

A torna előrehaladtával egyre jobb és jobb teljesítményt nyújt a csapatunk. Csak elismerően tudok nyilatkozni a játékosaimról, akiknek gratulálok. Engem nem lepett meg a teljesítményük, tudtam, mire képesek

- mondta a német szakember, aki annak örült leginkább, hogy most már nemcsak a védekezést sikerült jól megszervezni, hanem a támadójátékot is.

Storckot nem lepte meg a csapata

Storck a meccset elemezve úgy fogalmazott, a végén már érthetően nem akartak kockáztatni, és egy idő után Portugália is visszafogottabb volt a biztos továbbjutás birtokában.

Ahogy a torna előtt mondtam, mind a 23 játékosom beszállhat, bárki bármikor bevethető

- mondta Storck annak kapcsán, hogy valamennyi sárga lapos játékosát kihagyta a kezdőcsapatból.

Újságírói kérdésre a szakember külön szót ejtett Gera Zoltánról. Elárulta: eleinte úgy tervezte, hogy pihenteti a játékost a kieséses szakaszra, de aztán a szerepeltetése mellett döntött, és Gera nem is okozott csalódást, sőt, 37 éves kora ellenére "rendkívül kivételes volt", amit nyújtott.

A szövetségi kapitány nem kívánt a jövővel foglalkozni, mondván, egyelőre nem ismert az ellenfél.

A magyarok vasárnap 21 órától Toulouse-ban az E csoport második helyezettjével, azaz Belgiummal vagy Svédországgal csapnak össze a nyolcaddöntőben.

A portugálok szövetségi kapitánya, Fernando Santos úgy fogalmazott: szerencsések, hogy még versenyben vannak.

Kemény mérkőzés volt. Kidolgoztuk a helyzeteket, és ezúttal be is lőttük őket.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Bringás: Az nem baj, normális embereknél ez nem gond. De tudod az amit te itt (is) művelsz az már nagyon kínós! =))
Rózsika Hatházi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
RonaGyuri
@Rózsika Hatházi: vitatkozni? Azt csak magamhoz mérhetőekkel szoktam! =))
Rózsika Hatházi
@Bringás: Ne aggódj, ti sem maradtok le az alaptalan karaktergyilkosságokkal, meg az elmúlt nyolc évre visszamutogatásotokkal. Holott, az elmúlt nyolc év, már több mint hat éve elmúlt. Mit is tudtok felmutatni? Sorolom. Egykulcsos szja, amivel a kisemberek jártak a legszarabbul. 3000 milliárd magánnyugdíj einstandolása. Trafikmutyi, földmutyi. Ide tartozik Kishantos tönkretétele, mészároslőrinc trágyalopása, Várady András leesett létrája.Szógyártópetike családi segítséggel összemányikált 170 millás kecója, lézerjani kiskorú gyermekeinek nem tudom hány milliós luxuslakások, roggyanttóni hőre, hidegre táguló pasaparki ingatlanja. Stadionok építése 100 milliárdokért, huszadrangú focicsapatoknak. Ezek a régebbi dolgok. De vannak újabbak is. Matolcsi ámokfutása, a devizahitelesek"megmentéséből" származó árfolyamkülönbségból,poltpéter impotenciája, a kínos ügyek titkosítása százévekre, a vezíred kisvasútja, ami, ha nem tetszik a zembereknek, majd meg lesz hosszabbítva, tán a Déli sarkig is. Népszavazási kezdeményezések meghiúsítása, nem egy esetben. Várkertbazár háromszori átadása, az isten várba költöztetése, leszarván azt, hogy az épület a világörökség része, de királyodnak oly jól esne onnan letekinteni az alattvalóira. Ezzel ellentétben, az oktatás, az egészségügy a bányászbéka segge alatt van. Miért kell heteket, hónapokat várni egy szakorvosra? Hiába sztrájkolnak, tüntetnek, a kormány magasról szarik rájuk. Jól menő Önkormányzatokat lenyúlni, megsarcolni. Nyugdíjemelés 0,9 %. Azt hazudják, hogy ennyi lesz az infláció. Honnan tudják? Akkor miért akarnak adni a nyuggereknek egyszeri jelentősebb összeget? És mit ad Isten, pont a választás előtti évben? Állami vezetőknek 5 milliós fizetés, holott ők verték a nyálukat a 2 millás bérplafonért. Uszító, gyűlöletkeltő plakátok, a migránsok, Brüsszel ellen, üzengetés a brit újságokban, hogy gondolják meg az Unió-ból való kilépést, mert nem lesz mit lenyúlniuk. Most meg itt van ez a foci EB, meg a süket duma, hogy a magyarok most,...
Rózsika Hatházi
Összetartanak. Panem et circenses. Cirkusz már van, de hol a kenyér? Te meg idepofátlankodsz osztani az észt? Tudod, a hülyék a másik utcában laknak. Ledegradálod a szellemi képességeimet, mi több fegyverrel mersz fenyegetni? Menj inkább a 888-ra, ott legalább megértenek téged, sőt ott jobban értékelnek, mint itt. Kell neked helybe jönni a kokiért, meg a sallerért?
silber13
@Bringá?s: 06.23. 10:02:-re. ezt a popónyalogató cirkalmas körmondatot meddig verték a fejedbe? Vagy valaki leírta, ismerve szellemi képességeidet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.