Elindul a Hiszek Benned Sport Program, amelynek keretében a kis és közepes sportegyesületek és szervezetek fejlesztését fél éven át egy 150 millió forintos keretösszeg segíti – jelentette be Deutsch Tamás, a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) elnöke pénteken Kecskeméten.

Deutsch elmondta: a pályázati lehetőséget a tervek szerint még idén meghirdetik.

A program célja, hogy az egyesületek utánpótláskorú sportolóinak létszáma nőjön, de lehetőséget teremt a tehetségek kiválasztására és gondozására is. Hangsúlyozta: a kis és közepes sportegyesületek támogatása és fejlődése a magyar sport hosszú távú megerősödését eredményezheti.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
panellproli
A drog teljesen szétzilálta az amúgy sem puszilni való fizimiskáját, és persze az agysejtjeit isl
Borsodi
@panellproli: Országunk büszkesége,hazánkat képviseli.Szégyen,de nekünk ilyenekkel kell beérnünk mint Orbán Matolcsi,Balogh,Mészáros Farkas Rogán,Kósa,Habony,
human
@Borsodi: Kicsi ország, kicsi választék.
namihami
Vajon elég lesz-e ez a rongyos 150 milla egy újabb, semmire sem használható Tompi-rendszerre? Mert ha nem, sürgősen meg kell még néhány száz milliócskával toldani, nehogy ez a szegény Tompi a végén még itt maradjon szégyenben. Mi meg itt állhatunk hóban-fagyban egy semmire se használható, újabb, Tompi által bölcsen abszolvált befektetéssel.
Ugye, hogy ez senkinek se hiányozna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.