A lemondásoknak köszönhetően gyakorlatilag nincs elnöksége a MÚSZ-nak, vagyis működésképtelenné vált a szervezet. Ilyen esetben rendkívüli közgyűlést kell összehívni az alapszabályzat szerint.

A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnökségének újabb hat tagja – köztük Cseh László – döntött úgy, hogy lemondanak tisztségükről, ezzel is jelezve elégedetlenségüket a jelenlegi vezetéssel, ezen belül is elsősorban Bienerth Gusztáv elnökkel szemben.

A lemondott elnökségi tagok levelében ez áll:

A magyar úszósport mielőbbi szervezeti megújulása érdekében a Magyar Úszó Szövetség alulírott elnökségi tagjai sajnálattal ugyan, de a mai nappal benyújtják lemondásukat.

Büszkék vagyunk arra, hogy elnökségi tagságunk alatt a magyar úszósport kiválóságai – élükön Sós Csaba szövetségi kapitánnyal – kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, többek között a budapesti vizes világbajnokságon is.

A szakmai sikerektől függetlenül úgy látjuk: a MÚSZ jelenlegi elnöke sem az elnökséget, sem a közvéleményt nem tájékoztatja tényszerűen a szervezet tevékenységéről, illetve a meghatározó döntésekről.

A kialakult helyzetre való tekintettel az elnökség alulírott tagjai úgy döntöttek, miután a továbbiakban nem tudják hitelesen ellátni feladatukat a jelenlegi elnök vezetése alatt, ezért nem marad más választásuk, mint lemondani tisztségükről.”

Becsky András

Cseh László

Danks Emese

Dr. Török Enikő

Törös Károly

Wladár Sándor

Az Index információ szerint azért döntöttek így, mert az elnök a hétfői lemondásokra egyáltalán nem reagált.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A szar után jön a fos )))))))))))))))
Lepényleső
Enni,ha nincs mit,van rá szükség,mint a kormányra?
Fradigege
Nekem ez az egész úszótársadalom annyira rejtélyes. Nem tudom ki kivel van? Mi a probléma? Fogalmam sincs mi folyik a színfalak mögött, de az úszósportunk pedig kiváló. Ő bajuk. Nyúzzák egymást.
KisGenyo2
Kérdés: "Mire szövetkeztek ezek az úszók?"
Alighanem a választ majd kb. akkor tudjuk meg, amikor a simicskát bebörtönzik... XD
Köb Jani
Ki is kezdte, pénzéhség korlátok nélkül, kibontakozóban az aréna tulajdonlása, működtetése:, a ráfizetés az adófizetőké, a haszon a működtőé saját zsebbe. Állami tulajdon, magán tulajdonlás,
így lehet gyarapodni.
cikicakk55
Az úszóknál azóta megy a cirkusz,mióta Kiss László erőszakos ügye elő nem került. Aztán jött a Gyárfás mizéria, majd Hosszú Katinka és férje nyilatkozgatott naponta, most meg megint az elnökkel van baj. Mire mehet ki ez az egész?
vadnarancs
Végre valakik nem ragaszkodnak foggal.körömmel egy pozícióhoz. Felkészül Orsós és brigádja!
Sámannus
Rendszarváltás jöhet mekkszoktuk.
Ugyanis tényszerű értékelésre esély sincs. Egyik rendszart követi a másik. Túlontúl erős az anyagi javakat besöprő minden manipuláció lehetőségével felfegyverzett orbánia.
A valódi szakmai érvényesülés mindig áldozata lesz a manipulációknak, végül a kívül állók is megszokják, nincs más választásuk, mint a belefásulás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.